- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Többmonitoros rendszerrel kapcsolatban volna kérdésem.
Adott egy Strix 960 4Gb kártya, amire rá van kötve egy TV (ez a fő képernyő, FHD), és mellé most rákötöttem egy kisebb felbontású, régi monitort. Eddig ok, működik is.
Kérdésem az lehet hülyeség (nem ismerem ennyire a többmonitoros témát) , de azt meg lehet oldani, hogy pl. játék alatt tudjam vezérelni a másodlagos monitort, vagy ez felejtős? -
válasz
Grafirka #8834 üzenetére
Köszönöm a véleményeket mindenkinek. Használtan lesz, szóval a 3 közül veszem valamelyiket amiből látok egy jó ajánlatot, de eddig a Strix fogott meg a legjobban. Hang az annyira nem lényeges, hűtés a fontos, mATX házam van és nem a legjobb a hűtése, de nem is rossz (Aerocool QS-202).
Hangot már megszoktam, mert ha ebbe a gyári venti felpörög, az elnyomja minden más hűtőnek a zaját. Lehet lassan az is cserélve lesz.
-
Sziasztok!
1-2 héten belül vásárolok én is egy GTX 960-at, és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.
4Gb-os modelleket néztem, azon belül leszűkítettem a kört az Asus Strix-re és a Gigabyte G1 Gaming-re (ha jól tudom mindkettő tud olyat, hogy bizonyos hőfok/terhelés alatt leállnak a ventik). Kérdésem, hogy melyiknek jobb a hűtése, ill. melyik csendesebb? (hűtés a lénmyegesebb, ha minimális eltérés van egyik javára azt is írjátok kérlek) Ill. a cicergés mennyire komoly a két kártya esetében?
Előre is köszi a válaszokatÜdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest