- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
Valaki dobna egy Time Spy eredményt 960 ról.
-
lacus83
senior tag
válasz
PlayMax #11773 üzenetére
A teljesítményre írtam DX11 alatt (még mielőtt ebbe is belekötnek a kedves fórumtársak),tisztában vagyok vele 28 nm/14 nm.
Lemaradást nem mondanék,megjegyeztem Pascal és Polaris újításai nem érintenek,VR és DX12 teljes kihasználása még baromi messze van részemről.
Dx12 pár cím,AAA még sehol. VR hardver meg maga több mint egy RX480.A jó monitor meg alap ehhez,ami nem 60-75 Hz.
G-sync és AMD FreeSync monitor ami meg is közelíti a jó "öreg" HP IPS grafikus monitorom kép teljesítményét az másik RX480 ára.
Innentől kezdve baromira nem hat meg az új gyártástechnológiai fricsőr halmaz egyik oldalról sem.
4K hmm?1080 is kevés a stabil Fpshez .RX 480 még sokára lesz jó ár/érték arányú kártya,de még az 1060sem lesz az egy darabig.
Inkább egy még kb 2 év garos 970 vagy 980 de ha így haladunk 980Ti.Vagy akinek tetszik R9 390.Elég zsét buktam R9 3as szérián,még az utánam lévő tulaj is szenved driverrel.
Hiába a nyers erő AMD oldalon,amíg játékokban NV előny van sponzori oldalon addig ez nem fog változni.
De ez már tényleg erősen OFF. -
lacus83
senior tag
válasz
Peat;) #11754 üzenetére
Én pont ezért száltam ki a 960 Wf2 ből a héten,mert esni fog annak is az ára.
Pedig 2 hónapos se volt.
Jó árusított 970 re várok,de ha bejön a forgatókönyv és beáll az 1070 ára, akkor 980 lesz belőle vagy Ti mert erősebb mind kettőnél, 140-150 k környékén. Az új fricsőrös Pascal meg nem érdekel.
Ha 1060 hozza a 970/980 teljesítményét még mindig jobban jársz a 9 es szériával ha elég az Fhd.
Már pedig nekem pl elég.Vr em meg úgyse lesz, az plusz egy 980 ára.
1060 kb mint új 970 ár körül fog nyitni.
Igy is estek már 970 -980 árai, de még többet fognak
Persze mind ez használt piacot nézve.de még igy is ki lehet fogni akár 2 év garos kártyákat is. -
lacus83
senior tag
válasz
Bjørgersson #11563 üzenetére
Úgy tűnik, tényleg
De szerintem csak mindenki elégedett a cuccal ami otthon van,vagy épp mivel nyár van mindenki a strandon koptatja a hátsóját az irodai szék helyet -
lacus83
senior tag
válasz
PlayMax #11438 üzenetére
Jólvan büszkék vagyunk rád hogy van egy Artifactos Tahiti kártyád ami nekem is meg valószínűleg másnak is volt.
A Furmark meg semmire sem jó,max arra hogy főzögesd a kártyát,főleg Amd szereti.
De semmi értelme ezen vitázni,nyugodjon meg a lelked neked van igazad.
A Tahitid akkor is csak egy 7950 ,4 éves konstrukció,de így van veri a 960at.
Hidd el így,beszéld be ezt magadnak ha ettől boldogabb vagy.
Ha annyira tuti lett volna a Tahiti,a Tonga,Antigua akkor én sem Maxwell kártyánál járnék.Off Vége
-
lacus83
senior tag
válasz
PlayMax #11433 üzenetére
Random időközönként fikázol Nv kártyákat köztük Gigabyteot
Nem csak ebben a topicban,csak nem értem mire jó ez neked?
Nekem is volt Tahiti kártyám, tudom miről beszélsz.
Most csak egy 960 at tartok, mert jelenleg nem kell nagyobb.
Voltam piros oldalon is,nem is olyan rég egy R9 380 al.
Csalódás lett, de mégsem járok vissza fikázni a fórumban hogy most 960 al nyugodt az életem
A másik pl egy f@sz@ G1 Gaming 970 még a 960 amra is egy körön kettőt ver,nemhogy a Tahitidre.
Az 1250 edre meg csak annyit a 960 am 1541 et megy, fele fogyasztással és melegedéssel,de ez tényleg OFF. -
lacus83
senior tag
válasz
PlayMax #11423 üzenetére
Úgy látom neked teljesen mindegy épp van e igény a trollkodásodra, te nyomod ahogy kell
Nem kéne a Giga Nv kártyákat Nv topicban oldani R9 280 vagy épp 7950 vagy 7970 kártya tulajként fikázni.
Pont Amd fronton Sz@r a Giga Hűtése vagyis volt eddig.
Ugyan azt a hűtést teszik a melegedős Amd re mint az Nvre.
De egyébbként az összes gyártó ezt csinálja
Minőségi alkatrészekből beszélsz, fikázod a Gigát és Bs Giga lapot használsz.
Most kezdjem el én is hogy az én Intel extreme lapom a te Gigabyte lapodhoz képest fapad és stabilitás minőség seholMinek? Értelmetlen.
Peace -
lacus83
senior tag
válasz
4264adam #11232 üzenetére
Aki egyszer már ráált az ssdre az hddt már nem szívesen használ,persze adatnak még mindig favorit ár / tárhely arányban.
A másik hogy nekem lassan már a 840 evo is lassú,pedig még mindig 500/500 felett mozog.
Sokan félnek tőle, mert csak egy nagy pendrive meg drága.
Pedig már vicc áron van egy 120 as.
Egy komplett rendszer meg egy két aktivan futatott játék röhögve elfér rajta
Asztal alkalmazásoknál is brutál az elérés hddhez képest.
Mindegy Olyan ez mint az Ips monitor, akinek ráál a szeme minden másra ránézve érzi a különbbséget.
Nem érdemes már 10-12 k sprólni az ssdn. -
lacus83
senior tag
válasz
Dark KillerX #10961 üzenetére
Ok,de legközelebb írd már oda hogy automatikus letöltés.
Mert ha valaki úgy jár mint én hogy azt hiszi információk akkor ne szívja már le a mobile netét. -
lacus83
senior tag
válasz
PlayMax #10870 üzenetére
Ezzel baromira tudnék vitatkozni.
Gigabyte Wf3 pl a legjobb Hűtés 970 en is,az Msi csak azért drágább mert Msi.
Wf 2 is bőven jó, az én kártyám full terhelésnél is csak 61 fokig megy,és hangja légyfing
Idle meg semmi.Mondtak itt elrettentéseket venti ügyben de szerencsére nincs gond
Persze mindenből van rossz példány.
Az Asus is csak a neve miatt drága.
Giga nem azért olcsóbb mert rossz hanem mert egyéb tényezők miatt alacsonyabban jutnak hozzá import során.
De akinek annak idején volt olcsóbb Samsung hdd je az pl tudta az övé Szlovák import volt.A legkeresettebb és legtöbb eladott termék a Giga gaming szériája.
Amugy meg + 10 k felárat ki fizet meg egy Msi vagy Asus kártyáért mikor ugyanugy 3 év gar jár a Gigára is? -
lacus83
senior tag
-
lacus83
senior tag
válasz
Long Man #10751 üzenetére
3 d mark alatt teljesítmény tesztek váltása közben csönd lesz,amit kezdi a tesztet megint csinálja.
Pl mikor Cpu + vga teszt van akkor hallkabb.
Játék és teszt program alatt sem ugyan akkora a cicergés.
2 d alatt eddig nem csinálta.
A betáp csatlakozást még esetleg megpróbálom aztán frame limitet adok neki hátha.
De ez igy akkor sem teljesen okés.
Jah alaplapra már én is gondoltam de mivel extreme lap Z chipes igy passz.
Ismerősöm tavaly adta át Ugy hogy 1 évet csak zacskóban ált bontatlannul mivel beragadt áru lett boltban.
Berendelték, aztán nem mentek érte (72k),én meg kis pénzért elhoztam. -
lacus83
senior tag
Nem,határozottan vga felől jön a hang.
Ha nincs sok teljesítmény beli különbbség 960 és 960 között akkor cseréljük ha lesz erre lehetőség.
Csak akkor tudom cserélni másra ha ettől a vételtől elállok és a visszatérített összegben kérek másikat?
Gondolom akkor egy az egyben nem cserélik maguktól másikra. -
lacus83
senior tag
Cicereg,vinnyog témához szeretnék segitséget kérni.
Adott egy Gigabyte Wf 2 Oc 4Gb rev.1.1.
Teljesítményben többet kaptam mint vártam.
Asic 79%,1,2 V megy 1562 mhzet a Gpu.
Hűtés patent 61 fokig kúszik fel, ventik csendesek nem búgnak.
3 rd programokkal nem veszik össze,szóval eddig nagyon kellemes csalódás.
De ezzel a cicereg nyikorog nyekereg hanggal nem tudok mit kezdeni.
Múlt csütörtöki vétel, vissza küldjem vagy se?
Ez a kellemetlen Hang fog e csökkeni vagy csak rosszabb lesz?
Ha cserélik sincs Garancia arra hogy a következő hibátlan lesz ?!Egyébbként más közre játszhat ebben a hiba jelenségben?
Konfig paraméterei adatlapomonÜdv Lacus
-
lacus83
senior tag
válasz
PlayMax #10734 üzenetére
A mai világban semmi sincs már ingyen,de én ezzel a gar dologgal úgy vagyok hogy Giga is pl 3 év,de mire letelne már rég kevés a gpu.
Persze ki mennyi időre tervez,de a garancia sosem árt,de + 2 év minek?
5 év gar egy kártyára jól hangzik,de hol lesz az már annyi idő után teljesítményben? -
lacus83
senior tag
válasz
Csupingo #10594 üzenetére
Szia!
A héten az enyém is érkezik,adatlapon megelőlegeztem magamnak odaírni
Nagyjából tudom mire számíthatok,így különösebb kérdésem egyenlőre nincs.
Kb annyi 2 monitoros rendszerre szándékozok majd áttérni ha monitor ebből a beszerző forrásom talál még egyet a meglévő mellé!
Akadhatnak majd gondjaim 2 DP porton?
Driver és meghajtó program fog e szívatni?Üdv
Lacus -
lacus83
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest