-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vakegérke #6217 üzenetére
Ha már van DisplayPort, akkor azzal, csak figyelj a monitor beállításra, ne hogy úgy járj, mint én. Mikor beüzemeltem az új Eizot a Displayport kábellel, egy szerűen nem volt kép, amit finoman fogalmazva se értettem.
Kipróbálva egy DVI-al meg azonnal volt. Mivel a cég ahonnan vásároltam, ott is kifejezetten a DisplayPort kábelt javasolták, telefonon érdeklődtem, hogy mi a rák van, de ott is csak a fejüket vakargatták, már az is felmerült, hogy esetleg rossz lehet a DP csati, vigyem vissza a monitort, majd megnézik. Mondtam, hogy kissé macerás 220 Km-re a bolttól.
Végül teljesen véletlen jöttem rá a megoldásra, a monitor menüjében bóklászva, azt láttam, hogy az Input Signál manuálra van állítva, ezt átraktam autóra, majd újraindítva a gépet, a monitor egy kicsit hezitálva keresve a jelet, majd felismerte, és azóta megyen szépen. A problémát az okozhatta, hogy gyárilag a manuál beállítás a DVI-ra volt belőve valamiért, ezért nem ismerte fel a DP-t, csak autora belőve.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Vakegérke #6103 üzenetére
Megérkezett a Gigabyte, szép új monitor is van hozzá.
Mivel kössem össze őket? DVI-D, vagy DisplayPort kábellel? -
Peat;)
veterán
válasz
Vakegérke #6103 üzenetére
Édes mindegy melyiket vásárolod meg, azt amelyik jobban tetszik. Illetve érdemes nézni akciókat, Asus mellé van hogy adnak ajándék terméket vagy játékot, ha épp semmit nem adnak mellé akkor valószínű Gigabyte jobban megéri az árát. De ettől függetlenül: ami tetszik, mert tapasztalni ugyanazt fogod velük.
"Az nagyon bántaná, a fülemet, ha ciceregne."
Ez sajnos nem márkafüggő dolog, bármelyik cicereghet úgy hogy az zavaró legyen. Ezért én ajánlom a webshopos rendelést, mert úgy gondolom a 14 nap elállás ilyen esetben nem visszaélés, hanem valós igény érvényesítés. Másik verzió ha használtan vásárolsz egy normális eladótól, aki őszintén elmondja mikor hogy cicereg. Ezeket a kártyákat nyugodtan lehet használtan is vásárolni, megbízható termékek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest