-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A 750ti-nél megvan a kockázat hogy kissé senki fia lesz belőle, mert eléggé eltér a gpu chip rajta a 9-es szériától, gyakorlatilag egy különálló chipre épült a 750 és 750ti, és ennyi ott a termékpaletta ha jól tudom.
A 9-es széria viszont immár eléggé lefedi a piacot, 950-960-970-980-980ti, meg titan is van asszem. Érzékeled gondolom hogy jóval szélesebb a termékkínálat és az eladások is jók voltak, így ezekre az nvidia "kényszerből" oda kell hogy figyeljen, akármilyen directx12 jön. Én ezek miatt ebből a generációból választanék a helyedben, mivel már a legkisebb tagja is elég neked így abból várni valami akciósat, vagy a két ventis olcsó gigabyte ajánlható az 50 alatti árral. Hiába alig drágább a 960-as, az a 8 ezer forint is különbség, és tök fölösnek érzem a te esetedben. Így meg az 50-es mint lélektani határ alatt maradsz.
A 380-asról azért beszélnélek le mert ott a 4 gigabájt ajánlott, és a minőségi hűtés kötelező a fogyasztás miatt, ami 70k feletti árat jelent. És garancia nincs semmi hogy jóval tovább fogja bírni mint egy kis 950-es fele akkora fogyasztással.
Pixx96: bocs, a ti-t nem láttam, jogos
nekem sima 660-asom volt, ahhoz képest markánsabb a dolog. 660ti-ről nagyon nehéz most normális vga-ra váltani, hiszen 960 ti-t végül nem kellett kihoznia nvidiának. Talán a 380x miatt fogják kihozni, majd egyszer, ki tudja mikor.
-
Pixx96
aktív tag
Hát nem tudom ez a dx12-re melyik lesz jobb ez csak egy lutri az egész de igen sok helyen mondják hogy a 380 jobb lesz mint a 960 dx12-ben (Pedig szerintem semmi ilyen nem lesz ez csak megint ilyen AMD hiedelem mint a világmegváltó Mantle aztán 2hét alatt az amd is rájött h szarra se jó és fail)
Mondjuk én valamit nem értek.Ha az AMD tudta hogy jobbak lesznek a AMD GCN vga-k Dx12-ben akkor minek kellet a Mantle?Valamire biztos jó volt kicsit megmozgatta a microsoftot hogy jó lenne nekiállni a dx12-nek -
Üdv!
Nálam fél éve egy 4 gigás Asus Strix van, ami két ventis. Kb. ha 55 fokra melegszik fel a GPU, csak akkor kapcsol be, ami gyakorlatilag azt jelenti nálam, hogy csak a játékoknál kapcsol be, de a hangját nem lehet hallani, a proci hűtője nagyobb zajt csap, pedig az se egy zajgenerátor. ( Deepcool Gammaxx S40)
Igazából azt nem írtad, hogy mennyit zseton szánnál a projektre, de én már a helyedben 750-es szériát nem vennék, inkább 950 vagy 960.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest