- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
válasz
Darko_addict #5975 üzenetére
Azért a ramokra te is figyelj, mert a képeket elnézve nincs lehűtve minden, vagy éppen egyetlen memóriachip sem a bordával. Jártam már úgy, hogy büszkén járattam huzamosabb ideig 8000en, rendben futott minden játék, majd hirtelen a Valley kezdett el teszt közepén szöszölni, aminél valószínűleg elérhettek egy bizonyos hőfokot a ramok. Persze egyetlen ventit se raktam a kártya elé/mellé.
-
4264adam
veterán
válasz
Darko_addict #5975 üzenetére
Az OC azt jelenti a gyártó gyárilag tuningolt rajta az OEM verzióhoz képest tehát neked otthon nem kell ennyit jelent az OC felirat
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Darko_addict #5971 üzenetére
Tessék 10perc furmark 55% venti mellet gaming g1-el nem mindenkit fenyeget itt a boost2
szobában kb 22fok van
-
4264adam
veterán
válasz
Darko_addict #5971 üzenetére
Nem ajánlom ilyen mértékű tuningal használni! instabill, veszélyes és annyi pluszt hoz, hogy a min FPS 5-el növekszik de a memória bármikor elszállhat, vagy nem gyári feszültséggel a GPU is. kb 70%-os állandó ventiprofill-ra kéne állítanod a megfelelő hűtésért, plusz a memória elé venti mert nem érintkeznek a bordával, hőcsővel.
-
4264adam
veterán
válasz
Darko_addict #5969 üzenetére
Biztos vagy benne?
65°C felett a BOOST2 órajeleket elkezdi vissza venni szóval semmit nem ér a tuning ha 65 felett.
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Darko_addict #5966 üzenetére
Ha tuningolsz az az első hogy a powerlimitet minden esetben ki kell tolni teljesen utána megnézed mennyit megy alapfeszen a vga és kb utána emelsz feszt ha még szeretnéd feljebb tornászni az órajelet de én 20-30mhz-ért nem emelnék voltot.
-
mcs
veterán
válasz
Darko_addict #5959 üzenetére
Szerintem 1500as boostal, és kb 7600-7700 MHz ram órajellel elérnéd úgy, hogy stabilan is menne.
Nekem 1488/7600on hozott 10% gyorsulást a Fire Strike graphics score, és ez játékokban is érvényesült. -
Pixx96
aktív tag
válasz
Darko_addict #5954 üzenetére
nekem a g1 gaming 2gb ennyit megy
GPU órajel: +150 MHz
Power limiter: 135%
Memória órajel: +695 MHz
Fesz: ref ha felrakom +100ra akkor 1552mhz-re boostol a vga a fenti beállításokkal ha alapon hagyom a feszt akkor 1516mhz-ig boostol de viszont hiába emelem a feszt +100-ra akkor is csak +150mhz-t enged 160-on már crashel az illesztő program.De jó lenne ha ennyit menne
[link]
-
synthattik
aktív tag
válasz
Először is meg kéne nézned,hogy alap feszen mit megy a kártya,meg egyáltalán van e értelme plusz feszültséget adni neki,mert nem biztos,hogy attól jobban megy.
Meg mennyi az alap fesze a kártyának?
Nekem mini gigám volt,az +feszültségtől sem ment jobban ott volt vége a gpu.nak,ahol alapfeszen volt.
Ez gpu függő,de ez a +100mv elég soknak tűnik nekem. -
Dark KillerX
addikt
válasz
Sztem annyi nem is kell a +130Mhz-hez, nálam +20mV viszi a +120Mhz-et, azért a +10Mhz-ért viszont nem érdemes kifacsarni a kártyát
A ram meg ugye a rárakott ramtól függ4264adam +1
-
4264adam
veterán
válasz
Maximális Tuning 5fps pluszt jelent, annyit szvsz nem ér csúcson járatni a kártyát
-
mcs
veterán
válasz
Nekem anno a 400as FSP Hexa+ elbírta a kártyát hajtva is, bár jobban is melegedett, mint a mostani 700as Hyper M.
-
fauv
őstag
válasz
Darko_addict #5916 üzenetére
Na játékok alatt sok örömöd legyen benne
Nekem csak a 2 GB-s van, de nem panaszkodok
-
mcs
veterán
válasz
Darko_addict #5343 üzenetére
Valamivel alacsonyabb gpu boost órajelen jár alapon, mint a nagyobbak, de azoknak a szintjére simán fel lehet tuningolni, mert csak 30-50 Mhz eltérésekről van szó.
-
4264adam
veterán
válasz
Darko_addict #5340 üzenetére
Nincsen vissza fogva semmi ne félj inkább olvass utána
Csaba17: a vram és ssdnek semmi köze egymáshoz. Csak mondtam felesleges 10kval többet ki adni 10%ért amit két kattintással elintézel.
-
csaba17
senior tag
válasz
Darko_addict #5340 üzenetére
de a gigából csak ez férne be a gépházba, max 24cm-es kártya fér bele sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- XPEnology
- PlayStation 1 / 2
- Milyen processzort vegyek?
- The Crew sorozat
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest