- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba17
senior tag
helósztok
nálatok nincs olyan hiba, hogy irreálisan pörög a vga? Ha filmet nézek egyből felugrik a ram és a gpu órajele maxra, ahogy bezárom a lejátszót lecsökken...
De pl ha indítok egy gf experiencet, akkor is. Malwarebytes lefuttatva,semmi találat. Driver? Pár napja frissítettem. -
csaba17
senior tag
válasz
radgyulaba #5741 üzenetére
aqua-ból rendelted?(máshol nem láttam kiírva, bár ki tudja)
ha igen, akkor csak írom, hogy a számlán, a megjegyzés rovatban lesz egy kód, az az.
én azt hittem nem kaptam meg, semmi papír vagy valami, csak a számlán volt rajta a kód(semmi konkrét, hogy az mi is...)
miután írtam az üzletnek ők írták meg, hogy az az...ezt csak azért írtam hátha te sem találod
ill hogy ne legyen teljesen off: elégedett vagyok a 950es asus strix kártyával, hangja egy deka sincs, játék alatt max 68fok, amikkel én játszom(wot, warships, armored warfare) azokat szépen viszi, első kettőt max grafon, igaz egy-egy húzósabb résznél beesik az fps 25-30ra de tartja a 45-50et, az aw-t még nem próbáltam ki de gondolom azt is bírni fogja, nem maxon de jobban mint eddig.
illetve még a gta 5-öt próbáltam, elég sok minden maxon, a limiter 2300megát ír és kurva szép
a gpu tweak progit is feltettem, de a kártyához nem nyúltam tuning szempontjából, nem tudom mennyit javítana játék alatt. -
csaba17
senior tag
válasz
Darko_addict #5340 üzenetére
de a gigából csak ez férne be a gépházba, max 24cm-es kártya fér bele sajnos.
-
csaba17
senior tag
válasz
4264adam #5334 üzenetére
amd-t nem veszek, kétszer ennyit eszik mint pl ez ill a 4gigásat sem.
a 960 előtt a 270x-et néztem de maradok az nv-nál.
ez az 58ezer is pont sok egy kártyáért de ennyit még belefér, többet nem szándékozok kiadni érte.
ill a procim is egy fx 4130 szóval azt is újítani kellene.
a vram-ra visszatérve: van ssd-m szóval vmennyivel jobb a helyzet mintha egy hdd-ről kellene másolgatnia az adott fájlokat.(#5335) mcs válasza csaba17 (#5332) üzenetére
asztalon van a gépházha eddig megvoltam 1gb vram-mal akkor 2-vel is megleszek
-
csaba17
senior tag
a házban van elől hátul venti, meg az oldalán is vannak ventinek helyek szóval az is lyukacsos
(#5331) 4264adam válasza csaba17 (#5329) üzenetére
köszi, elsőnek 950et néztem én is de hosszabb távra tervezném a vételt, és plusz 10ezerért a 960 bő 10-15%al gyorsabb, ennyit még kibírok pénzügyileg.
-
csaba17
senior tag
az 5230ra valaki?
holnap délelőtt rendelném a kártyát ha van 1-2 vélemény a hűtésről. -
csaba17
senior tag
helósztok
videokari vásárlása előtt állok: gtx 950 vagy 960.
eddig csak az asus strix 950/960 volt a kiszemelt, de most hogy utánanéztem, találtam, olcsóbban gigabyte-ban is, konkrétan ezt
ebből van ugye 2 fajta, a gépházba csak ez férne be ami a linken van, a másik hosszú lenne.
max 24cm-es kártya fér be.jó ez a fajta gigabyte?
ill inkább ez a hűtés? a stirx-ről jókat olvastam, ezen elvileg windforce van de a másikon is, a hosszabban is, legalábbis ezt írják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest