Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz snecy20 #95297 üzenetére
ha siman az osszekoto nem tudod osszecsokizni?
oke gondolom uton az uj, de ettol meg le lehet passzolni gyereknek/rokonnak/ismerosoknek.
egyebkent az rj12 hala egnek, illetve regebbi modelleknel minden DSubon ment, es arulnak USB kiegeszitot is. ja es a legjobb, hogy a 10 eves Porsche wheelem mai napig mindennel mukodik, igaz a Dirt Rally 2 alatt negy gombot az istennek nem akart felismerni, igaz a maradek 10 gomb megy.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
snecy20
nagyúr
válasz proci985 #95296 üzenetére
Kábelezés szakadt el. A Fanatec-nél ilyen esetben csak cseréled az rj12 kábelt és már meg is van oldva. Valószínű hogy még így is javítható lenne, de nem volt kedvem vesződni vele meg utánajárni.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
válasz proci985 #95294 üzenetére
Jah, mondjuk hozzá kell tenni hogy az én hibámból ment tönkre a cucc, és mivel semmi modularitás nincs a G29-ben, így egy-egy részegység gallyra vágásával, ha nem javítható házon belül a dolog, akkor kuka az egész. Konkrétan nincs mód rá, hogy valami kompatibilis féket szerváljon a G29-hez az ember, mert nem létezik ilyen.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz snecy20 #95293 üzenetére
persze, en is ugy hasznalom. csak arra ugyelj, hogy picit mashol lesz a gomb es nekem szo szerint sikerult leserulnom egy erosebb kormannyal . aztan inkabb mentem vissza az A110re, mert azt egyszerubb es elvezetesebb vezetni, csak epp klausztrofob.
meg az eroatvitele is finomabb lesz. meg massziv, mondjuk a logitechek is legendasan megbizhatoak amig az ember esszel hasznalja oket.
-
snecy20
nagyúr
válasz proci985 #95292 üzenetére
Persze ez így olyan, hogy szaturáció nulla, tehát gombra állítva vagy full behúzott kézifék van, vagy semmi, nincs köztes, csak azzal tudsz operálni hogy milyen sokáig tartod rajta a gombon az ujjad.
Azt már jelezték, hogy a Force Feedback ereje kb. a többszöröse lesz a G29-ének.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
-
snecy20
nagyúr
válasz proci985 #95290 üzenetére
Ja, a Playseat az egy kézenfekvő márka, abból vannak jók nem is drágán, ~400€ körül.
Kéziféket külön nem, nem is tervezem, azt mindig meg tudtam oldani úgy hogy rá volt kalibrálva egy gombra a kormányon.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz snecy20 #95289 üzenetére
<3
kezifeked lesz Dirt Rallyhoz? nekem most azt kene vennem. VRben ugye annyira nem erzi az ember a faradtsagot es a fajdalmat. en raraktam az egyik gombra a huvelykujjamnal a kezifeket, ami egesz jol mukodott azon kivul, hogy egy kifejezetten agressziv Renault 5 turbo championship utan ket honap alatt kapta ossze magat a huvelykujjam, mert szurt az izuletem. az A110el elotte nem volt baj, de az A110et gyakorlatilag gaz+fekkel iranyba lehet allitani, kezifek meg arra kell, ha benezi az ember a kanyart. az 5 Turbo meg a jatek kb leginkabb alulkormanyzott autoja, amivel a nemet rallyn a kanyarok felet kezifekkel kellett bevenni.
playseatet veszel ulesnek vagy valami mas lesz?
Puma K: ja az a 290Xeimen se volt, cserebe gpulimiten 600-650W korul mozgott a normal fogyasztasuk.
az 5700XT lehet 10-15%al lassabb DX11 alatt, de ilyen negyed fogyasztasbol.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz proci985 #95287 üzenetére
Podium DD1 + Clubsport Pedals V3 + Clubsport Steering Wheel Formula V2, meg a Dirt-ökhöz és Assetto Competizione-hez hozzá lesz még rendelve egy Clubsport GT Alcantara kormány.
Meg ezen felül még ami a versenyülés kialakításához kellett... Szerencsére a monitor kérdés nem téma, 65''-es TV adott, 1440p-n tudja a 120Hz-et.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Puma K
nagyúr
válasz Devid_81 #95280 üzenetére
Most hogy mondod... 🤔 kap a nyakába egy 50kg-os hordó vizet és rajta is van!
Igen-igen, pillanatnyi kiugró maximális értékek. Mindezt úgy, hogy minden limitje ki van tolva a kártyának MSI AB-ben.
Csak hát a szerencse nem mosolygott rám mikor ezt az 1080 Ti-t vettem szemben a 9900K-val amit sikerült CPU-Z benchmakrban tesztelgetnem 5400 MHz-cen
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
snecy20
nagyúr
Gyerekek, majdnem egy használtautó árát elvertem a napokban szimulátoros cuccokra!
Pedig csak a bedöglött Logi G29 helyett akartam valami mást.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Puma K
nagyúr
Nem tudja tartani a 2GHz-et 1v-on.
Roppantmód antituningos példány van nálam. A VRAM-on is +220-230MHz-cet tudtam húzni... de arra meg ritkán érzékeny az OW és bezöldül a képernyő... így vissza vettem alapra és csak a GPU "finomhangolást" hagytam meg ami 1,025v-ot és 1974 MHz-et jelent.
De ma fogom és megtámogatom alulról-hátulról (khm (nfsw)) egy 120 vagy 140-es ventilátorral kintről-befelé felállásban... a szoftveres finomhangoláson felül.
-
Puma K
nagyúr
válasz proci985 #95269 üzenetére
Annyira bírja, hogy adott szintű terheléskor ~2000 RPM-en járnak a ventilátorai és játéktól függően a GPU maximum 73°C.
A kártyát ezzel a ventilátorprofillal használom:
A GPU 1,025v-on jár és 1974 MHz-cen majd ahogy bemelegszik vissza veszi magát 1961 majd 1949 MHz-re. De legrosszabb esetben a GPU 1936 MHz-cen tanyázik.
A 2 év alatt mióta nálam van nem főzte el magát, mert 1257g a súlya és 2,5 slot-ot foglal, mindezt 290 x 140 x 51 mm méretben.
A 360W-os egyszeri-kiugró-maximális fogyasztás az 3DMark közben volt.
A 330W-os egyszeri-kiugró-maximális fogyasztás az adott grafikájú játékok esetén volt mint pl GTA Online 2560x1440 felbontásban felskálázva 1,750-es szorzóval és észszerű keretek között elérhető legjobb grafikai beállításokkal. Vagy a másik az Overwatch 1440p-ben de 122%-os felskálázással szintén a lehető legjobb és észszerű grafikai beállításokkal.
Felraktam az VGA-t hogy cserélném, meg a CPU+MOBO duót, de a CPU+MOBO duóra kaptam egy moderátori figyelmeztetést privátban, hogy nem lehet licitálni... én meg nem licitáltatok amit nem is írtam... csak érdeklődők kinek mit érne meg...
x évvel ezelőttig gond nélkül lehetett így hirdetni majd privát üzenetben az emberekkel lebeszélni a részleteket... most meg...
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
lol [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
-
ScomComputer
veterán
válasz keIdor #95252 üzenetére
Nem kell ellenezni ,szerintem nagyon jó én most majdnem mindig xbos vagy ps-gamerekkel tolom,random még anno az elején összedobott minket és egy nagyon jó kis baráti csapat formálódott belőle,nélkülük nincs is kedvem játszani annyira összeszoktunk már..éppen ezért nekem nagyon bejön a "cross platform"....ami igaz k...va sok csaló van a warzoneban,de hát mibe nincs...sajnos...
-
Devid_81
félisten
...
-
Puma K
nagyúr
Be fognak zuhanni az árak valóban, de az 1080 Ti értéke is be fog zuhanni.
Aztán jön az a szint, hogy persze túlzással ugyan de kb nekem kell majd fizetnem csak vigye már el valaki
Anno a GTX 1070 --> GTX 1050 Ti váltást is jól éltem meg és pozitívan csalódtam az 1050 Ti-ben... ezzel szemben az azt megelőző 760 --> 1070 cserénél mindezt nem mondhattam el...
Most az a bajom még, hogy az 1080 Ti-t nem vizeztem, de a CPU-t igen.
A ház elejében lévő 10cm vastag venti-radi-venti tömb nem sok levegőt juttat a gépházba... még úgy sem hogy a szivattyú-tartály duó egy 120-as ventin feszít... ezek ellenére sem levegőzik igazán a VGA. Emiatt 73°C is tud lenni az 1080 Ti és kihallani a gépből... egyedül csak azt.
Mert hogy olykor elindítom az Overwatch-ot... minden más játék leépült amit sokad magammal játszottam vagy elhalt mert már nem érdekel.
OW miatt meg ez a gép túlzás.
A GTA Online meg végképp felejtős lett minden szempontból.
A RDR2 meg ugyan megvan nekem is és adott ismerőseimnek is, de van amelyikük megvette és el sem indította még Van akinek meg már gépe sincs mert mást csinál szabadidejében... szóval játékostársak száma is leépült.
Új emberekhez meg nem feltétlen van idegrendszerem... öreg koromra egy hegytetőn fogok remeteként élni mindentől és mindenkitől távol
Csak a CPU-n van víz.
Az 1080 Ti-t hagytam a gyári hűtőjével, mert mikor megvettem már akkor az volt a közvélemény, hogy öreg kártya nem érdemes rá költeni extrában.
Így nem is költöttem, de az meg képes berántani akár 360W-ot is
Persze játékok alatt ettől kevesebbel is megelégszik.Akkor csupán 330W-ot kér egyszer-egyszer
Ezek a csillámpor hullások már egyre kevésbé izgatnak, hogy melyiknek milyen a teljesítmény-fogyasztás mutatója.
Engem az kezd zavarni, hogy nagy a gépház, amiben ott egy sokat fogyasztó és meleg komponens ami kihallatszik a gépből.
Ide jutottam tavalyhoz képest számítástechnika szempontjából
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz Puma K #95245 üzenetére
Pascal-ok perf/watt mutatója nem rossz ám, nem rosszabb lényegesen mint a Turingoké.
A Covid alatt a használt 1080Ti-k ára is kúszott felfelé, szóval még mindig egész jól ki lehet belőle szállni.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
Devid_81
félisten
válasz proci985 #95254 üzenetére
A beiskolazas sokba kerul, remelem ezt figyelembe veszik az nVidianal amikor az arazast csinaljak
Valami azt sugja, hogy most sem leszunk boldogok.Az a durva, hogy AMD-nek meg mindig nincs valasza a nagyobb Turingokra amik 2 evesek lassan.
Es ha igaz a pletyka akkor az RDNA 2 nVidia launch utan jon, avagy semmi nem allitja meg a borkabatost a borzalmas arazastol mert 2 generacionyi tavolsagra lesznek egymastol egy par hetig....
-
Devid_81
félisten
NVIDIA GeForce RTX 30 Series expected to launch in September?
Mondjuk ennek hirerteke nulla, bar az egyik forras szerint lehet Augusztus is a launch honap elobb reference majd AIB kartyak Szeptemberben.
Bar szerintem a pc userek 99% az arra kivancsi elobb, es pont lef.ssak, hogy hany giga meg biga ray van nem letezo jatekokban[ Szerkesztve ]
...
-
proci985
MODERÁTOR
vized van nem? ott nem szamit a meleg / fogyaszt . amig persze meg nem eszi vegul a VRMet vagy a memoriat a kartya.
cyberkind: far cry 4 mennyire volt jo storybase coopban? otot probaltuk, az fun volt, new dawnnal meg neha az volt az erzesem, hogy az magasabb szinten coopra lett belove.
Devid_81: back to school hagyomanyosan augusztus vege - mid september, ilyenkor szoktak a rajtok lenni. covid19 mondjuk bekavarhat.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #95252 üzenetére
Nem kell multizni PC-n, gond egy szál se.
Én már csak a coopot preferálom, és ezért is lepődöm meg, hogy alig van storybase coop game. Az összes újkori AC-t így lehetne tolni, a Far Cry-t a 4 óta, és még sorolhatnám.Most úton van a Mafia, nekem itt figyel a library-ben, már akkor tűkön ülve vártam, amikor csak a trailer jelent meg, utána meg CP2077, de szerintem azt megint eltolják, és ezt tudja a Ubisoft is.
-
keIdor
titán
Nem saját videó, de ezért rákos a PC: [link]
Maximálisan ezért ellenzem a cross platformot.
Xbox és PS mehet egybe.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
Nem tudom votma vagy sem...
Ezt bedobom.Mafia: Definitive Edition - 4K Gameplay Reveal (Mafia 1 Remake)
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
FLATRONW
őstag
Azért nem semmi a Microsoft Store.
Szerintetek ez mennyire legális? -
VTom
veterán
Én már nem cserélném le, nincs értelme. Ha kijön az új generáció, be fognak zuhanni az árak, inkább akkor tennék hozzá annyit, hogy 3070 lehessen belőle, és még előre is lépnél teljesítményben.
Turingot már nem vennék.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Puma K
nagyúr
válasz snecy20 #95244 üzenetére
Feldobtam, aztán meglátom kik írnak meg mit ajánlanak
Az a gondom, hogy megint ott van az erőmű és nem csinálok rajta semmit... sőt mostanság alig használom...
Tiszta i5 750@3,2GHz+GTX 275 OC flash ~10 évvel ezelőttről
Azt is anno megépítettem úgy hogy x havonta cserélgettem benne valamit-valamiket míg nem elérte a végleges formáját... az otthoniak akkor hülyének is néztek hogy többet szereltem a gépet mint használtam...
Majd használtam x hónapig míg végül eladtam és cseréltem laptopra... jó akkor kint is voltam Angliában egy darabig és "kellett" egy laptop ami nélkül furcsa mód meglettem volna...
Már nézegettem, hogy a házat hogyan tudnám kisebbre cserélni... de a vízhűtést megtartani ... az alaplap+proci kombót váltani egy B550 chipset + 3600X variánsra (Achill3uS említette, hogy nem vett észre teljesítménykülönbséget 3300X vs 10900K között játékoknál ) és a RAM is maradna meg az adattárolók, táp, ventilátorok és kb ennyi. Meg persze a perifériák is maradnának.
Aztán még ott a gépben a legkorosabb alkatrész az 1080 Ti... tiszta GTX 275-ös időket idézi a számomra... a korához képest bika VGA, de fogyaszt és melegszik.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Szoval ezert nincsenek nagy leak-ek, mert meg sehogy sem all az RDNA 2
Akkor megint finom arak lesznek nVidia oldalonSzerk: 384bit 16GB, valahogy nem adja ki a matek, legalabbis abbol kiindulva ahogy eddig voltak a 384bites kartyak
[ Szerkesztve ]
...
-
Puma K
nagyúr
Egy használt, dobozos és elvileg még Alza garis MSI Gaming X 1080 Ti-t milyen-melyik használt RTX-es kártyára tudnék cserélni 1:1-ben?
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz snecy20 #95238 üzenetére
Esélytelen a 8K natívan, ahogy lesznek jobb hardverek, meg most itt lesznek az új konzolok is, folyamatosan növelik a részletességet, ezért nem elég a GTX-980Ti óta se egy kártya.
Bár sokat javult a helyzet, mert a 60 fps már nem nehéz 4K-n sem szerintem, csak 2080Ti kell hozzá.Valamit ki kellett találni. Már csak az artifactos haj, fű stb. miatt is. Az új konzolokon sem lesz natív felbontás sok esetben szerintem.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
FLATRONW
őstag
Ott volt még a Quantum Break féle alacsony felbontásos bohóckodás is, ami megalapozta nálam az ellenszenvet. Ezen nem igazán javított az első generációs DLSS minősége sem. Nem csak annyi volt a baj a DLSS-el, hogy látni lehetett azt, hogy nem natív a felbontás, hanem az is, hogy sokszor teljesen megváltoztatta a képet. Mások voltak a fények, az árnyékok, a teljes megvilágítás.
A DLSS 2.0-val kapcsolatban már bizakodó vagyok, remélem sok játék fogja támogatni. -
VTom
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ScomComputer #95201 üzenetére
Sajna nem ért ide, lehet megitta valaki útközben.
Véleményem szubjektív...
-
VTom
veterán
válasz Devid_81 #95225 üzenetére
4K ultra 60fps-t nem láttok ebben az évtizedben. Ha jönne egy bitang, akkor minek cserélnél kártyát másfél év múlva?
A 980Ti volt az első 4K kártya.
Azóta a 1080Ti meg a 2080Ti sem lett elég 4K ultrára. Meg a 3080Ti se lesz.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
cyberkind
félisten
válasz proci985 #95229 üzenetére
Egyedül a CDPR-ben lehet bízni az ilyen kijelentéseknél, annak ellenére, hogy már most rengeteg dolog kikerült a játékból, amiket már láthattuk, de ugyanez volt a Witcher 3 is. Engem ha ők (is) átcsesznek, akkor szarok rá az egész gamingre, azt néha-néha leülök majd lötyögni, de szép lassan ez nélkülük is arrafelé megy.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #95226 üzenetére
(SPOILER!)
Szoval Far Cry 4nel van az, hogy a jatekos karaktere a hazatero kiraly (amirol nem tud), a lazadok pedig ugy a sztori feletol teljesen egyertelmuve teszik, hogy az egyetlen bajuk a jelenlegi rendszerrel az, hogy nem ok vezetik. innentol talan a legkevesebb verontassal jaro megoldas a hidden ending lett volna, avagy megvarni az elejen a vacsoranal a tobbieket es nem egyszemelyes "wetwork" problemamegoldo teamkent funkcionalni.
elso vegigjatszas utan mondjuk teljesen antikatartikus elmeny volt, hogy abban a pillanatban, hogy a jatekos felrugja a status quot (a vacsorarol valo menekulessel), gyakorlatilag csak ido kerdese, hogy a kialakulo hatalmi ur eroszakspiralba rantson mindent. konkretan a vege meg ugy is orrbavago volt, hogy a masodik es harmadik resz utan nem volt varatlan, hogy a keszitok nem igazan ismerik a patosz fogalmat egy polgarhaborunal.
szoval cyberpunknal ha tenyleg beleallnak, abba, hogy a jatekos megvaltoztatja a varost, annak lehet pozitiv hozadeka. viszont ez igy nagyon ambiciozusnak tunik.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #95220 üzenetére
Mondjuk a Crysis Remastered az tenyleg jo pelda ra, lehet akkor ez az ingyenes piackutatas
Remelem arra a reszre is felfigyeltek a gyartok, hogy most (is) olcaon varunk nagyobb teljesitmenytMondjuk a 3080 leak ha igaz akkor az a +20% a mostani Ti-hoz kepest nem olyan rossz, Ti vs Ti-nal lehetne vagy 40-50% akkor.
Talan eleg lenne 4K-ra egy ideig az uj Ti
1440p-re a mostani Ti meg az uj 3080 valoszinuleg eleg lesz....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #95222 üzenetére
aha. mondjuk meglatjuk mekkorak lesznek a kulonbsegek. Dishonored 1-2nel volt ez rendesen leimplementalva, illetve valamennyire a Preynel.
egyebkent nem tudom a Far Cry 4el jatszottal, avagy ott miert merult fel, hogy igazabol miert van mod a jatek nem vegigjatszasara.
-
keIdor
titán
A Cyberpunk 2077-et a fő sztori befejezése nélkül is végig lehet játszani!
Kíváncsi leszek erre a játékra.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #95218 üzenetére
A múltkori Crysis Remastered trailer leak volt jópofa.
Látták a reakciókat, a trailert ki se adták és tolták is el a fenébe dátum megadása nélkül.
Ebből is látni, hogy miről szólnak ezek.Az is a konzolokra jönne elsősorban, jobban járnak, ha inkább a nextgenre adják ki, ott fel tudják húzni a grafikát, gondolom rájöttek utólag. Látva a reakciókat...
A két konzolgyártó is ezt csinálja. 400$, 500$, 600$.
Egyszer arról írnak, hogy olcsó lesz, utána egy hét múlva arról, hogy iszonyú drága. A két gyártó áll ezek mögött, figyelik, hogy meddig mehetnek el.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #95216 üzenetére
Viszont a termek infok csak akkor kezdenek el szivarogni amikor a kiadas kozeleg, es ha valami rosszul sul el akkor mar keso a javitasokhoz, max kisebb rancfelvarrasra elegendo az ido.
NVidia oldalrol most nagyon jonnek az infok, AMD oldalrol meg marha nagy a csend, lehet nVidia az ellenreakciokat varja a konkurenciatol ezert a sok leak?!
Lehet valami strategia az egesz mogott....
-
Devid_81
félisten
NVIDIA GeForce RTX 3080 Ampere Gaming Graphics Card Allegedly 20% Faster Than GeForce RTX 2080 Ti
KatCorgi szerint, O mar par dolgot leak-elt nVidia oldalrol kozel jol.
Amugy valakinek van valami tippje, hogy ezek a leakerek mivel foglalkozhatnak?
Ott ulnek a gep elott es minden uj 3dmark eredmenyt atneznek egyenkent?Vagy ezek a gyartoknal ucsorognek es ugyesen alneven ket semmiteves kozepette kitolnak par infot a nagy kozonsegnek?
Hol kell jelentkezni ha en is leaker akarok lenni?...
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #95213 üzenetére
Nekem is szimpibb ha van X mag es az mind jo/gyors amikor kell, majd elvan csendben es hatekonyan amikor nincs terhelve.
Ebbol lehet 8-12-16 akarmennyi.
Valoszinuleg energia gazdalkodas miatt van a 8 little...
De ennek gyakorlatban milyen haszna lesz?
Kevesebb lesz a villanyszamlank 1.2%-al eves viszonylatban?...
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #95212 üzenetére
Nekem sem szimpatikus a big.LITTLE, telefonoknál sem, hát még asztali gépnél.
A Windows is buta jelenleg hozzá, azt mondják sok idő, mire hatékonyra belövik ezt.Lehet, hogy hosszú AMD használat elé nézünk, nekem sokkal szimpatikusabbak jelenleg.
Ha a roadmap-et nézem úgy is, meg a fogyasztókhoz a hozzáállás is fényévekkel jobb.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
Intel confirms Alder Lake is a Hybrid Atom/Core architecture
Erre mi szukseg van?
Amikor idle a gep vagy nincs terhelve akkor az atlag CPU eleve alig fogyaszt sokat, szoval nem kell ide a meg kevesebbet fogyaszto extra 8 lassu mag szvsz.
Nem ertem mi a tervuk ezzel a 8+8magos procival, de igy elsore elegge no-go cucc annak fenyeben amerre a piac elindult most....
-
snecy20
nagyúr
Ghost of Tsushima E3 vs Retail | Direct Comparison [link]
Butítottak rajta rendesen, pár helyen elég látványosan.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
VTom
veterán
válasz Devid_81 #95204 üzenetére
Nem fogja kétszer ugyanazt a hibát elkövetni a Sony, ráadásul a Pro egy kényszermegoldás volt, és meg szerették volna tartani a PS4 formáját és méretét amennyire lehetett.
Az új gépet a nulláról tervezték meg, nem hinném, hogy probléma lesz a hűtéssel.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #95205 üzenetére
Hosszu keskeny, par porfogo nyilas itt ott, elment a design a huthetoseg rovasara.
Biztos tudjak Sonyek mit csinaltak, de a user teszteket en megvarnam, teszteljenek a lelkes userek elobb, majd johet a csunya nagy Sony routerSzerk: ezeknek a gepeknek kellene egy cserelheto/tisztithato porszuro az egyik oldalara lehetoleg az aljara millio nyilassal, a masik oldalan (tetejen) meg lehetne egy csomo nyilas aholna meleg levego tavozhatna.
Ha az egesz atfujhato lenne suritett levegovel konnyeden meg az is segithetne, de haver PS4-vel is csak szenvedes volt a takaritas, parszor probaltuk takaritani a gepet suritett levegos sprayel.[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
-
ÁdiBá
veterán
Nézegettem a PS5 valahogy egyre szimpatikusabb, mint a PC...
Lehet megtartom igy ahogy van a PC-t, PS5 meg veszek egyet a modern játékok alá...ÁdiBá
-
keIdor
titán
Játszom ezzel a Ghost of Tsushimával és elég jó lett ez is egyébként.
Nem sok játék dolgozta fel eddig a feudális Japánt a mongól invázió alatt, nekem is utána kellett néznem, hogy hol van ez a Cusima sziget, mert nem hallottam róla.
Kis pici sziget Dél-Korea és Japán között, valóban volt ott mongól invázió a 13. században.A játék hasonlít az Assassin's Creedre, csak szerintem attól jobb, kidolgozottabb.
Harcrendszer könnyen tanulható és elég élvezetes. Úgy a játék is rendesen be tud szippantani.Grafika is szép szerintem, nem jön át a videókból, de nincs vele baj a játék alatt.
Kicsit pixeles, nem tudom milyen felbontáson mehet a render, de az csak egy tényező.
Különösebben nem zavaró, de ennél a játéknál PS5 villanthat egy natív 4K-val, mert biztos látni lehetne.
A leakek ellenére nálam eddig a TLoU 2 az év játéka majdnem minden téren, de ez eddig a második helyen szerepel.
Hát igen, a Sony játékai... egyik sem hibátlan, de OTT vannak a legjobb játékok, a többi platform csak irigykedhet.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?