Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz WaterWawe #14496 üzenetére
"Az dobja az első követ kinek minden játék tetszik!"
- Black Jesus
Mi a bibi vele?
Bombi:
Nyári meló rulez! Szerencsére a hétvégém szabad, úgyhogy holnap igazán kitesztelem ezt a gammát
Remélem lesz benne Dodge Charger![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
WaterWawe
őstag
Én inkább nem fejteném ki véleményemet róla, lehet kapnék pár ingyen követ
-
bombibmw
veterán
válasz hszilard666 #14493 üzenetére
Miért,nem vetted meg?
Én igen.Kár,hogy lassan feküdnöm kell,mert holnap meló.
Jó neked,hogy még nincsenek ilyen gondjaid.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Nagyon tetszik az új Grid.
Végre a grafika is olyan,amilyet eddig is elvártam volna egy autós játéktól.
A környezet sincs elnagyolva,igazán valóságosnak hat az egész.
Az irányíthatóság is el lett találva és a kameranézetek sokasága is plusz pont. -
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
válasz SzlobiG #14487 üzenetére
Download the all new high resolution texture pack, boosting your car textures up to 4k resolution. To enable the High Res Textures, once installed simply set your texture quality to high.
Ebből én nem azt veszem ki, hanem hogy akár 4k felbontáson is....
Nem vagyok túl jó angolos, javítsatok ki, ha tévedek. Játék topikjában is azt írták, hogy javul az autó kidolgozottsága.LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
válasz CJ4567 #14484 üzenetére
Az enyémen is eldöcög! Van hozzá steamen High Res Texture Pack DLC ingyenesen! Én már fel is tettem.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
keIdor
titán
Én meg downgrade-elek egyet.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
SzlobiG
félisten
válasz hszilard666 #14468 üzenetére
Mivel megtérítik az árát így nem éri kár, max később kapja meg a gépet.
-
SzlobiG
félisten
Még így is kéne, alkatrésznek eladni.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
valaki? [link]Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
WaterWawe
őstag
Na hajrá Németek!
-
keIdor
titán
válasz KillerL4dy #14450 üzenetére
Sajnos tisztában vagyok vele, pedig ez kéne ide is.
Volt nem régiben egy Kolozsvári videó is, ott is mondták, hogy a román rendőrökhöz képest a magyar egy szelíd bárányka.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Tudom sokan szeretik a srácokat, úgyhogy belinkelem.
Új TK videó.[link]¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
h1mpi
félisten
Szerintetek mennyit ér meg egy 2 hónapos DELL U2713HM monitor 3 év bolti garival (Oázis)?
Elvileg hiba, pixel hiba mentes.Fully electric lifestyle!
-
SzlobiG
félisten
-
keIdor
titán
válasz Garada #14439 üzenetére
Egyedül a munka nélkül maradt embereket sajnálom, bár nem félek attól, hogy tartósan állás nélkül maradnak.
Maga a cég nem tett le jó játékokat már évek óta, a Crysis sorozat a grafikán kívül semmi különlegeset, egyedit nem tett le. A Ryse: Son of Rome nem rossz, de ott is a látványra mentek.Nekem nem fognak hiányozni, más stúdiók sokkal jobb címeket tettek már le az asztalra. Grafika pistikék biztos máshogy éreznek.
Garada: Semennyire, mert tudtommal lezárták.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Garada
őstag
Hát ettől féltem, igaz a hír miszerint széthullik a crytek. Kíváncsi leszek hogy ez a crysis sorozatra mennyire lesz hatással.
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
-
norb55
őstag
Én Nem fogadok senkire, nekem a távoli csapatok átlagos emberek, nincs miért hogy szurkoljak nekik, nem saját ország, stb. Inkább szurkolok a vízilabda női válogatottaknak.
Én soha nem fogadtam pénzért, soha nem élősködtem mások sikerein.
Persze ti annak drukkoltok akik színpatikussak, de én le írtam az év véleményemet.
Szép napot nektek![ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz KillerL4dy #14434 üzenetére
Ez egy jó befektetés, ha jól látom telóról akkor szilikon.
A yt partner fizetés szép lassan vissza hozza a műtét árát.
-
KillerL4dy
csendes tag
A mellek hatalma [link]
"The more GPUs you buy, the more you save"
-
WaterWawe
őstag
válasz KillerL4dy #14430 üzenetére
Nos, ennyire még nem mélyedtem el a dologban, nem is érdemes mert nincs realitásértéke...
-
SzlobiG
félisten
Na ettől mutassatok jobb yt csatornát gémpléy mékerek.
-
WaterWawe
őstag
Hajrá Costa Rica!!!
-
WaterWawe
őstag
-
WaterWawe
őstag
Lecseréltem a gépem, csak a gépházat hagytam meg.
-
F34R
nagyúr
válasz hszilard666 #14413 üzenetére
seagate momentus XT bar 4k-s iras/olvasasban gyatra, ha meg jobban a sebessegre megy es nem erdekel a hang es a melegedes akkor velociraptor 600 2.5
-
20aspult
csendes tag
válasz hszilard666 #14413 üzenetére
Szerintem várd a választ ott ahol feltetted a kérdést a megfelelő topikban ja es meg mindig nem vagyok a NoelTirexiCybertrone triumvirátus tagja
-
hszilard666
veterán
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
ÁdiBá
veterán
válasz norb55 #14409 üzenetére
Nyilván az a több millio polgár is ìgy érzi mikor barátaival TV elött összegyülve szurkolnak a kedvenc csapatuknak...
Bìrom az ilyet. Egy mérközést nem tudtál eddig végignézni állitom. Mindegy van ilyen aki nem szereti a sportot. De legalább maradnál csendben az ilyeb hsz-k után...
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Asbee
veterán
válasz norb55 #14409 üzenetére
Látom nem érted a lényeget. Ne a saját pénzmániás felfogásodból indulj ki állandóan. Nem csak azért lehet egy csapatnak szurkolni, mert abból hasznod van. Elhiszem, hogy te csak így tudsz rá tekinteni, de hidd el a többség nem. Attól még mert nem vagyok jelen, még szerethetek csapatot/okat a tv-n keresztül is és drukkolhatok nekik ott magamban. Azt is elhiszem, hogy neked ez az érzés is kimaradt az életedből. A kinnt a meccsen/versenyen szurkolás az már egy másik plusz.
(#14408) ÁdiBá: Ez alapján már mindent értek...
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Én csak ezt játékban éltem át mikor a millenáris parkban rendeztek egy gálát, számítógép játékokat lehetett játszani ott 1v1 UT2004-et, és én is neveztem, és hallottam hogy mondják nekem, illetve szurkolnak nekem a barátaim hogy az ellenfelet vágjam haza...
Na annál jobb érzés nincsen...
Gondolom focisták is így éreznek mikor szurkol nekik egy hatalmas többezres néző tábor, hanem jobban....Norbival ne foglalkozzatok, 4 falon és a szobáján kívül nem igazán jut el sehova.... Nem azért mert nem tudna, hanem mert ő ilyen... levegőbe nyomja a butaságokat, tapasztalat meg nulla.
Így azt se tudja miről beszél.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Asbee
veterán
válasz cyberkind #14405 üzenetére
Sajnos az egész futball úgy van felépítve itthon, hogy az alázatot, a küzdést, hajtást teljesen kiöli a játékosokból, nincsenek rászorulva a kiemelkedő teljesítményre/teljesítésre. Minek hajtson, ha egy hazai gyenge szintű játékosként is vígan eléldegél, esetleg ha kicsit jobb egy külföldi másod-harmad osztályban elfocizgat és szintén arany élete van. Aki kivétel már fiatalabban kikerül külföldre aztán talán lesz valami belőle. Lehet itt még több pénzt nyomni, stadiont építeni, míg ez nem változik meg addig maradunk a béka segge alatt.
-
cyberkind
félisten
válasz daneeeeee #14404 üzenetére
Én tudom hogy számít, csak ezeknek a senkiknek nem, szarnak az egészre, ahogy legutóbb is halhattuk, lényeg a 3 pont.
És azért azt nem mondanám hogy nincs kultúrája, mert azért 86-ig aktív résztvevői voltunk a nagyobb világeseményeknek, és nem is voltunk rosszak, csak manapság máshogy gondolják ezt is.
Utolsó mondatoddal teljesen egyetértek, ők több mint a lehetetlent kiadják/visszaadják, de mégis ezt a szart erőltetik nálunk.
Másra nem tudok gondolni, minthogy no stadion, no party?[ Szerkesztve ]
-
daneeeeee
aktív tag
válasz cyberkind #14402 üzenetére
Nézd én saját magamból indultam ki, nekem sokat jelentett.
Most a magyar foci "válogatottnál" (gondolom rájuk értetted) ez mennyire számít nem tudom nem szoktam nézni őket.
Igazából nálunk nincs úgy kultúrája a focinak mint mondjuk Nyugat-Európában. Van viszont nagyon jó vízilabda/kézilabda válogatottunk. Nekik érdemes szurkolni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest