- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lp640sv
tag
igen mindketto 60hz-es! amugy mostanaba olyat is csinal hogy film nezes kozben kb 10 percenkent leesik az fps 4-5 masodpercre! most hogy belegondolok mar volt hasonlo problemam! nemreg mikor a dead islandet jatszotam kb ugyanez torten idonkent leesett az fps! de mas jatekal meg nem volt ilyen problemam! az elobb kiprobaltam ugy hogy az ssd-rol inditotam el a filmet mert a hdd-m kicsit hibas,de nincs valtozas! tegnaphoz kepest meg ma jobbam megy mert addig amig nem viszem at az egeret a masik monitorra megy a film bar neha belassul! jo lenne ha valaki tudna segiteni!
-
kona005
senior tag
Azt tudom, de enyhén szólva is szar.
Már ott tartok hogy lehet vissza sem viszem
Elkezdtem downclockolni, 900Mhz-en (végülis így is 1045-re BOOST-ol) ment most a Far Cry 3 hibátlanul, fél órát toltam kb. De egyszerűen nem értem hogy nem mehet alap órajelen. Ilyet tényleg nem láttam. Ha a gyáritól nem sokkal kevesebbel is elmegy akkor lehet nem viszem vissza, meg hogy mondjam most ezt meg nekik?
Tényleg örültem hogy végre megint lett egy új, normális karim de nem tudom. Engem még annyira nem is zavarna az a pár mhz, de eladásnál meg majd mehet a magyarázkodás
Meg végülis, ha fél év múlva azt mondom hogy ez így mégsem jó, akkor is vissza vihetem nem?
3 napos, azonnali cserét már úgy is buktam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brave
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- eBay
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest