- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
korpas15 #2484 üzenetére
Nekem i5 4570 van a 1660 mellett. Hogy jó-e mellé, nagyban függ attól, hogy mivel játszol, és milyen beállításokon. Nyilván a 144 Hz felejtős, 60 Hz-re még jó lehet.
Az újabb címek közül pl. a Doom Eternal simán fut ezzel a procival, de pl. a FarCry 5 alatt gyakran ment 100%-ra a proci terhelés, még 60 FPS mellett is. Ennél újabb játékokat nem próbáltam.Azt azért megemlítem, itt a fórumon sokan túlzásba viszik a kihajtsa-e kérdést, és már konfigcserét mondanak, ha 20% fölé megy a CPU terhelés játék alatt. Nem muszáj átesni a ló másik oldalára...
-
zoo8800
veterán
válasz
Roland861010 #2245 üzenetére
Már vannak törekvések a megoldásra, szerintem max 1 év és rendeződik a helyzet.
-
zoo8800
veterán
válasz
Roland861010 #2216 üzenetére
Én vagyok a kivétel
semmit nem állítgattam, csak használom. Egyszer szedtem ki a gépből az elmúlt másfél évben, takarítás céljából.
-
zoo8800
veterán
Mostanában nem nagyon követtem a VGA piacot. A boltokból eltűnt szinte az összes 1660-as. Az Aqua-ban van 1 féle, de az Ipon, Compker épp egy félét se kínál. Miért? A karácsony nem szokta így kipucolni a boltokat.
-
zoo8800
veterán
válasz
krisz77 #1993 üzenetére
Korábban raktam be egy screenshotot, azon 65 fokot ír a GPU-ra. Különösebben nem hallatja a hangját, terhelve 2000 körüli fordulaton megy. Némának nem mondanám, de semmi durva hangja nincs. Félpasszív módot nem tudja.
-
zoo8800
veterán
Nekem az Inno3D volt, azon terhelés alatt 2600-on pörgött az egy nagy venti, pár perc után is. Egy helyiséggel odébb is jól hallható volt.
Konkrét sztori: felraktam a FarCry 5-öt. Jó hosszú az intro, otthagytam a gépet, amíg az lefut. Pár perc múlva megyek vissza, és már a folyosón hallom, hogy valami veszettül zúg... a VGA volt.
A mostani Gainwarddal elégedett vagyok. -
zoo8800
veterán
Folyamatosan megy mindkét venti, üresjáratban kb. 1000 RPM-en, gyakorlatilag nem hallani. Terhelve 2000 körül fut, teljesen elfogadható zaj mellett.
Előtte egy hétig volt egy egy ventis Inno3d kártyám is, ami terhelve 2600 RPM-en ment, azt a másik szobában is lehetett hallani. Visszavittem (nem örültek neki, de ez van), helyette elhoztam a mostanit, amivel elégedett vagyok. Tuning még nem volt, hőfok 70 alatt marad. -
zoo8800
veterán
Most jelent meg az iPon teszt is.
-
zoo8800
veterán
Nekem újabb, de alacsonyabb órajelű i5-ösöm van. Eléggé pariban vannak, pl. Far Cry 5 alatt olyan 90%-os GPU terhelés van. A régi Crysis pedig VGA limites. Ha nem is mindig hajtja ki a proci a VGA-t, nem bántam meg, hogy ezt vettem. Project Cars alatt kb. egélban van a terhelés.
(Nem vagyok egy nagy gamer, egyelőre ezeket próbáltam) -
zoo8800
veterán
Üdv. belépnék a klubba egy 2 ventis Gainward 1660-assal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest