- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Remek. Én végül azért nem amellett döntöttem, mert egyrészt az MSI nem sokkal volt drágább (+6k) cserébe a ventik (csapágyazás) minősége megbízhatóbb, a TF hűtő remek, a kártya látványosabb, és a vastag szálcsiszolt fém hátlap szintén jobb. Ezek miatt a viszonylag kis mérete ellenére is súlyos darab, és valóban nagyon jó a hűtése.
Másrészt egy RAM KIT-et is rendelnem kellett ami szintén jó áron volt ott ahol az MSI kártya, és semmiképpen sem akartam két helyről, két szállítási költséggel rendelni.
Egyébként nekem még sem Gigabyte sem MSI termékkel (sem lap, sem VGA) nem volt problémám, pedig megfordul már jó pár nálam. -
zoo8800
veterán
Nekem újabb, de alacsonyabb órajelű i5-ösöm van. Eléggé pariban vannak, pl. Far Cry 5 alatt olyan 90%-os GPU terhelés van. A régi Crysis pedig VGA limites. Ha nem is mindig hajtja ki a proci a VGA-t, nem bántam meg, hogy ezt vettem. Project Cars alatt kb. egélban van a terhelés.
(Nem vagyok egy nagy gamer, egyelőre ezeket próbáltam) -
lowzor
veterán
Mindenképp érdemes. Játéktól függően valamennyi biztos maradna a proci miatt a 1660-ban.
Másik lehetőségként 43-ért lehet RX 570-et kapni újonnan, kuponokkal: [link]
A kuponok eladása után kb ingyen lenne.
Ez is nagy előrelépés lenne a 760 után, és a procidhoz is jobban illene. -
aginor
veterán
Szerintem hagyjuk már ezt a "kihajcsae" butaságot.
Ha VGA limites helyzetbe hozod a géped, akkor többnyire igen (még ha nem is teljesen), ellenben ha CPU limitesbe, akkor pedig nem. Ettől függetlenül a VGA pont egy olyan fejlesztési pont, amit meg lehet lépni a többi komponens fejlesztése nélkül is a középkategóriában. Tehát, én azt mondom, hogy ha fejleszteni szeretnél, de csak ennyire van keret, akkor lépd meg. Max azon lehet érdemes elgondolkodni, hogy milyen kártyát vegyél. Itt viszont, amennyiben a használt piac is képben van, rengeteg lehetőséged van, érdekességnek itt egy pár: rx470/570, rx480/580, gtx1060 6gb, gtx1070/ti.
Ha mersz komolyabban belenyúlni a rendszeredbe, akkor el lehet gondolkodni azon is, hogy egy rx480 + a jelenlegi rendszered fejlesztése beleférhet egy 1660 árába, ha ügyesen csinálod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest