- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- A három Galaxy S25, utoljára nem hivatalosan
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz Bjørgersson #33105 üzenetére
Sok 1070Ti ugyanannyi vagy olcsóbb (!) mint a sima 1070, és ha így veszed akkor a Ti lesz a jobb vétel. Nemrég vettem új, Zotac GTX1070 Ti Mini-t és akkor alig volt olcsóbb (persze szintén új) 1070 - pölö ue. sima 1070-ben drágább volt,az egyedül olcsóbb a Gainward sima 1070Ti-je 143k-ért (amire itt azt mondták sz@r a hűtése és a ventije). Így nem volt kérdés melyik legyen. Szerintem 1080p-ben elég kell legyen még egy ideig, aztán jön a 2070 és talán a jóárasított változata 1 éven belül. Jelenleg én csak azt látom esetleges alternatívának a 1070/Ti helyett mert a 2080 nagyon drága, és igazán nem nyűgözött le a RT.
Nagyon durva a 2080Ti 3x 8PIN Tápcsatival meg ~400k-s áron, pffff... kinek készült az, dekomolyan?If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest