- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #5143 üzenetére
CRT monitornál is 60-at adott meg default.
Emlékszem, mikor még az volt az elterjedt minden drivercserénél kisűlt a szemem...
nyugodtan nyomd csak be a 75-öt. Látni lehet nem látsz különbséget, de baja nem lesz tőle, az fix...
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #5134 üzenetére
Engine függő... nálam valamelyik játéknál látni, valahol meg nem. Ahol látom bekapcsolom, úgyse látok különbséget 60 meg 120 között... egyébként 75Hz-et is tud minden TFT...
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #5031 üzenetére
Reméljük... addig se kell váltani.
Én már csak GTX-280-ra váltok HD4870-ről, de minimum 55nm-esre, de jobban szeretném inkább arra a 212-re... HD4870 X2 még mindig nagyon drájverfüggő, nem elég jó a CF még mindig... (SLI se) -
keIdor
titán
- és ha hiszitek, ha nem az is nagy pozitívum, hogy ez az nv topik sokkal olvashatóbb, mint az ati topik. elég megnézni a hsz-ek számát, és minőségét............
És ebben mennyire igazad van... kicsit dúrva, hogy nekem HD4870-em van, és nem olvasom a másik topicot, csak ezt.
Ott nagyon igénytelenek a hozzászólások, és idegesít, hogy a napi 300hsz-ből 250 off.
- a hűtés, a hang, egyértelműen jobb a gtx..... (ilyenkor röhögök azon, mikor az ATI hívők magyaráznak, hogy "húúú kétszer akkora mag, mennyire fűt, meg elavult technológia stb......" mégis a 4870 izzik mint a pokol, az ati topikban mnden 2. hsz a hűtéscseréről szól, és hogy kinek mikor hibázik a kártyája túlmelegedés miatt)
Áhh, be lehet mindent szépen állítani, nekem halk a kártyám (30%) és nem megy fel a hőmérséklet soha 80°C fölé.Egyébként meg tényleg durva, ami ott megy. Az emberek már azalapján ítélik meg az embereket, hogy kinek milyen kártyája van. Nevetséges... érdekes külföldön nem ez megy.
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #4861 üzenetére
Válogatják, legalábbis az OC karikat tuti, referenciát a nyákra értettem.
Megrendelik a jobb GPU-kat, de nem ők teszik rá. -
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #4797 üzenetére
Nah látom sikerűlt jó kis karit kifogni.
A paszta amúgy szerintem mindegyik kártyán ilyen, végülis egy helyen készűlnek, csak a matricázás a BFG dolga, meg a doboz...
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #4330 üzenetére
Nyugi, nálam 30-35% az, amit használok. Hangtalan és 80°C alatt van.
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #4328 üzenetére
50-60%-on megsüketűlsz tőle, úgy űvölt! 90%-on, ohhóóóó...
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #4299 üzenetére
Lesz AA nVidia-nál is, csak DX10.1 alatt ATi-nál SBAA lesz, nV-nél meg marad a DX10 alatt MSAA. Ennyi a kül.
Teljesítményben annyi lesz a kül., hogy ATi 8xAA-nál se fog lassúlni, az nV pedig a szokásos módon 4xAA alatt.TothMG: Menni fog az, mert PhysX-hez nem SLi kell, hanem egy szabad PCI-E.
-
-
keIdor
titán
válasz
ész ventura #3707 üzenetére
-
keIdor
titán
válasz
boogie84 #3687 üzenetére
Cegléden úgy hívják, hogy "hagyma"
. Egyébként fogalmunk sincs, de szerintem az XFX és az EVGA többet tud, mint mi és nem hiába menekülnek, mint "patkányok a sűllyedő hajóról".
Másfél éve a nVidia lehet nem véletlen mondta azt, hogy többé nem az asztali GPU piac lesz a fő célpontjuk... -
keIdor
titán
válasz
juliabrilke #3684 üzenetére
-
keIdor
titán
válasz
tzsolesz #3417 üzenetére
Az nem bejelentés, hanem egy pletyka...
boogie84: Ugye azt vágod, hogy az egy gyárilag tuningolt kártya.
Alapórajel vs. alapórajel lenne a korrekt. Azaz FTW kártya amúgyis +10-15k az alaphoz képest... tehát 75-80k biztosan van. Az a Crysis fehér pöttyözés nálam érdekes, hogy nem jelentkezik... talán azért, mert nem engedem a kártyát 75°C fölé... tudtommal aki azt tapasztalta, annak 90°C volt a kártyája...
-
keIdor
titán
Ez monnyuk érdekes... elég magas órajelei lesznek.
-
keIdor
titán
Manapság minden kártya melegszik, ennyi erővel nekem meg a referencia 8800GT marad meg fűtőtestként, mert olyanom is volt.
Nem védeni akarom az ATi-t, főleg nem Itt, de egy HD4870 húzható BIOS-al is ugyanott van.A GTX-260 akkor lenne jó vétel, ha egy árban lenne a HD4870-el, de ez a gyártási költségek miatt gyanítom sose fog bekövetkezni.
booz: De nincsenek is egy árban... fölösleges a 280-at a 4870-el összevetni.
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
Csabahun #3081 üzenetére
Modra válaszólva: Sose voltam fan...
S3Trio 4MB-->GeForce 2 MX200 32MB-> GeForce 2 MX400 64MB -> GeForce 4 Ti4200 128MB -> ATi Radeon 9200 128MB -> ATi Radeon 9600 128MB -> (1 hétig 9600Pro 128MB kölcsönkártya) -> ATi Radeon 9600 XT 256MB -> ATi Radeon 9800Pro 256MB -> GeForce 6800GT 256MB -> GeForce 7800GTX 256MB -> GeForce 7900 GT 256MB -> GeForce 7900GTO 512MB -> ATi Radeon X1950XTX 512MB -> GeForce 8800GTX 768MB -> ATi Radeon HD2900XT 512MB -> GeForce 8800GTX 768MB (újra...) -> GeForce 8800GT 512MB -> GeForce 8800GTS 512MB G92 -> ATi Radeon HD4870 512MB (a jelen...)Ilyen kártyáim voltak, sose voltam fan.
-
keIdor
titán
Mégha 80k is lenne, akkor is erősen rá kéne hogy beszéljenek a kártyára... szerintem HD4870 és X2 mellett... na mind1 ez nem az a topic, de sokminden szól a kártya ellen. A GTX-260-at azt nem is értem minek hozták ki...
Amúgy nem a tehetőségről van itt szó, annó 8800GTX-et nagyon sokan vettek, köztük én is még a megjelenés után. Itt arról van szó, hogy ilyen árak mellett esélytelenek az ATi ellen. -
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Huh van ám FPS-ed.
Más: 8800GTS-re mennyire van értelme feltenni ezt a PhysX-es drivert? Jövőhéten jön a HD4850-em, de még elbohóckodnék ezzel hétvégén. PhysX enabled mennyre fogja meg a 128SP-t? Amúgy tudom, hogy nem tartozik ide 100%-osan a kérdés, de szerintem itt tesztelték azt a drivert legtöbben.
-
keIdor
titán
válasz
Mr. Maffia #1698 üzenetére
Bolond vagy te gyerök!
Ez ezerszer többet ér, mint egy kártya. Egy ilyen bulin 20 csajjal, ha nem többel biztos kavarnék!
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Hmm, érdekes. Fudzilla szerint:
3DMark06:
ATi Radeon HD 4850: 13,500 (Catalyst 8.6 béta)
Nvidia GeForce GTX 280: 14,800 (ForceWare 177.34)A 3DMark06 az nem olyan, mint a Vantage, tehát valamennyire meg lehet tippelni a teljesítményt. Persze kérdéses még a CPU... Szerintem egy húzott HD4870 beéri majd a GTX-280-at és akkor... a GTX-260 meg egyenesen szar lesz szerintem 399$-ért (is).
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
Bluegene #1183 üzenetére
Bizony ezzel tisztában vagyok...
sajnos így van. Én igazából nem szoktam nézni TV-t, mert a Mónika Show, Balázs széfje, Győzike stb. nem érdekel. Egyszerűen évek óta nem köt le a TV, mert sok a hülyeség. Amikor TV-t nézek akkor is vagy híradó megy, vagy a National Geographic Channel, Animal Planet, Discovery stb. (meg most a foci EB) de a többi degradált hülyeségre nem vagyok kiváncsi. Én játszom TV nézés helyett, jobban leköt és ezért is költök rá ennyit, mert hobbi meg mert szeretem és nincs más. (otthonra) Munka után meg otthon szeret lenni az ember (gondolom nem vagyok egyedűl)... na mind1, kicsit behúzom a kéziféket és kevesebbet költök gépre. Meglátjuk mi lesz...
Nah befejezem az OFF-ot.
-
keIdor
titán
válasz
Csabahun #1178 üzenetére
Tudom, hogy menni fog minden gyönyörűen minden 8800-on idén, csak ez olyan, mint a drog. Nehéz letenni. Nekem hobbim ez, (az autók mellett) csak sajnos szánalmas irányba halad, ezért kéne letenni végleg. Bár aludtam erre és arra jutottam, hogy lejebb viszem a lélektani határaimat... VGA-ért eddig max 100k-t adtam ki, ezt most leviszem 70-80k-ra és egyelőre cska ATi-t veszek. Meglátjuk így mennyire lesz értelme.
Egyébként meg van már 1-2 hónapja PS3-am, egy gondolom van vele: költséges a fenntartása... (nincs warez)
-
keIdor
titán
Nem akarok össze-vissza panaszkodni (meg amúgy jó napom volt) de ha ez bekövetkezik akkor kiszállok. [link] Nevetséges...
Azt hiszem inkább minden pénzemet az erősebb hobbimra költöm, mégpedig a kocsikra... az úgyis kevesebbet fogyaszt lassan...
Def26: Elég szánalmas kereskedés... érdekes, Ati jobb irányba halad.
-
keIdor
titán
válasz
biggamer #1159 üzenetére
Érzem, hogy lassan érdemes lenne kiszálni ebből az egész PC-s dologból... ittvan egy 1,4 milliárd tranyós, baszott nagy, forró kártya nagy, forró GPU-val, több, mint 1TeraFlops-os szar és 10 meg 17FPS-el megy ez a demo? Hova jutunk? Komolyan mondom szánalmas ami itt folyik, egyszerűen hülyítik az embereket össze-vissza drága és mégis lassú szarokkal. És félévente meg cserélj is... undorító. Eddig azt hittem az M**P-nél nincs undorítóbb társaság, de látom, hogy az Nvidia übereli őket!
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1016 üzenetére
Azért jönnek jók... bár ma pont eltolták az Alien: CM-et 2009-re...
Egyébként mindig jó érzés a régi játékokat szarrá AA-zva újra végigjátszani.
Szerintem legalábbis
-
-
keIdor
titán
Ide is tartozik, tehát belinkelem.
-
keIdor
titán
Gainward GTX 280 has same ports as some Palit/Gainward/Xpertvision 9600GT/8800GT-cards:
-Two DVI ports
-Displayport
-Hdmi
-spdif for audio
Gainward is one of Palit's brands [they also own Galaxy now days]. Palit perhaps has more "right's" than other Nvidia partners as they are clearly Nvidia's biggest customer.
Cooler also looks different..more like from their 8800 GT -
keIdor
titán
Remélem tényleg 2009 végére jön a következő Nvidia és nem elöbb. Jó lenne ha nem dobálnának ki össze vissza kártyákat. Nekem tetszett, hogy ilyen sokáig megmaradt a 8800GTX csúcskarinak. Több pénz maradt a pénztárcánkban.
-
keIdor
titán
válasz
biggamer #852 üzenetére
300GB/s sávszélesség igen durva lenne.
(512bit+GDDR5)
nygma: 9800GX2: 2*512MB
így "helyesebb"
gbors: A táblázatról már kiderűlt, hogy Catalyst 8.3-al volt mérve (ami ugye még nagyon bugos volt, főleg ha volt CF) és direkt NV-nek kedvező beállításokat használtak. Állítólag a Catalyst AI is Disabled-en volt. Catalyst 8.5-el és normális beállításokkal kellett volna megnézni.
Alvin_ti4200: Azt a mosolyt igennek vehetem?
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
Interceptor #619 üzenetére
Meg 9600, 9500, 9400 stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1 humoros
- Sorozatok
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest