- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
sikerült új órajeleket prezentálnom erre a "hibrid" nyákos VGAra
720/1512/2430MHz
a GPU-t és a ramot emeltem meg... ránézek majd mi a vége. -
Laraxior
titán
válasz
Bulitt #20051 üzenetére
én úgy vagyok vele, ha tudom hogy bír többet,márpedig ezek bírnak akkor miért ne menjen...és mivel jelentős teljesítménynövekedés is elérhető vele,ezért nálam szinte alapdolognak számít.
használhatnám 3GHz-en is a procim,de 4.5-ön már eléggé meggyőző teljesítménye van
Olyan mint amikor valaki vesz egy BMW-t...megy az 50el is,nem is arról van szó,de azért odataposnak neki,mert benne van a 250 is
az enyém is tudja a megfelelő órajeleket,megfelelő hűtéssel,amiről természetesen gondoskodtam,így teljes biztonságban tudom a dolgaimat,amik nem 2-3 hónapra szólnakJelenleg szerintem 1-2 évig kihúzom ezzel...
-
Laraxior
titán
első hsz..nézzük el neki....
-
Laraxior
titán
úgyfest én megint eltávozok..Sapphire 4890
Weed22: tessék szerkeszteni a hsz.-t ez nem chat!!
töltsd le a Furmark nevű progit, és indits stability tesztet -
Laraxior
titán
válasz
Weed22 #19941 üzenetére
most mi a bajod ezzel? XFXből annyi-féle verzió készült hogy lehetetlen számontartani hogy milyen órajellel jött ki. ez az a verzió ami kell neked..nincsen ezzel semmi gond.
195.62-t használd.
guru3d.com innen -
-
Laraxior
titán
nos érdekesség régebben itt levőknek akik tudják miről is van szó.
Emelt órajelekkel sem megy feljebb 70°C-nál a hőmérséklet 85%os ventifordulatnál....
ami azt jelenti megjavul a kártya a bios-csere utánmik vannak...pedig csak két napot pihent
-
Laraxior
titán
válasz
tzsolesz #19891 üzenetére
Crysis-t néztem vele....először megnéztem egy neten lévő tesztet,de ott 3FPS-el alul maradt a GTX260!!! (nem 280!) -hoz képest.
még nem néztem GTX260al 1920x1200ben Crysis tesztet,de kétlem hogy alapórajeles CPUval beérné. Nagyon gyors volt a 4890,minden elismerésem.Jóval több mint 3 FPS különbség van...és nem a zöldek javára.
2. dolog a hőmérséklet...sajnálattal tapasztaltam hogy a GPU dióda,még 80%os ventivel is elérte a 90°C+-tPersze az érzékelő nem ezt hanem a GPU teteje vagy mi szerint vezérli a ventit,ami 25°C!!!-al magasabb mint a GPUdióda hőmérséklete. Érdekes...
De mondom a teljesítménye meggyőző,még 3GHz-es Duoval isModern Warfare 2 multi ~60FPS. Mondhatni ha nincsen kompatibilitási gondom akkor kettő lenne a gépben,piros ide vagy oda. De így maradok a zöld oldalon.
A két monitor beállítása is nehezebbnek bizonyult,mondhatni nekem nem sikerült,de annyit nem is kinlódtam vele -
Laraxior
titán
kis érdekesség az ati javára. sokkal egyszerűbb a venti vezérlése mint az nVidiának.
itt meg va határozva hogy hány foknál,hány %on pörögjön a venti.
Zöld oldalon,meg mindenféle hülyeség van. Ennyi jó pont a piros mellé -
Laraxior
titán
hát..biost nem talált, viszont néztem az oldalon hogy van 5féle 4890es MSi kártya... a cyclone-t kihagyjuk. azonfelül van egy alap és egy OC verzió. Ha annak a biosát tenném fel? csak pár MHz különbség van a mostani között.
Érdekes egyébként,mert P45ben sem ment...tehát ich10r-el sem az igazi... -
-
Laraxior
titán
jövök is vissza....
eddig tartott az ati-s pályafutás
-
Laraxior
titán
én ma búcsúzkodom...
MSi R4890 Cyclone OC lett az utód...egyelőre...
-
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs #19594 üzenetére
ezelőtt egy 4.6GHz-en járatott E8400em volt..szóval hidd el tudom mi a téma
-
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs #19592 üzenetére
nem hajtja ki eléggé így sem.
A fesz meg hűtés kérdése...mennyire tudod lehűteni.
az enyém nem megy passzív vízzel sem 56 fok fölé -
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs #19589 üzenetére
3.6GHz. Nem lesz gond a fesszel.
-
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs #19578 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
pandemonius #19511 üzenetére
E8200,E8400 mondjuk, Q9450.
de legalább 3.6GHz-en járatva...az nagyon a minimum -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
Gyula84 #19279 üzenetére
1.12V-ot
egyébként nibitor meg fogja neked mondani,ha megnyitod a biost. de az evga voltage tuner is tuja elvileg, bár ennél a PCBnél inkább hagyjuk. BIOS szinten és kész. A régi és normális GTX260asok 1.18-1.19V-ot kaptak... jobb példányok is voltak,tele szenzorokkal..ebben meg semmi nincsenolcsó szar
-
Laraxior
titán
válasz
Zodicus #19233 üzenetére
felesleges..tettem már rá alapórajelest is. Ami nem black edition,de a feszek egyeznek, az sem volt jó,módosítottam is a biost, az sem volt jó... esetleg lehet ha más márkát tennék fel, csak az a baj hogy rengeteg PCB-s készült ebből és nem tudni a ramok időzítéseit, tehát annyira nem óhajtom nyúzni
-
Laraxior
titán
válasz
rumkola #19230 üzenetére
már égebben mutattam hogy én cseréltem rajta biost... tettem rá másik black editiontde azzal sem vette vissza, szóval széria-gond. Én biztos hogy legariztatom
hátha kapok egy normális PCB-s kártyát
bios-ügyileg rendben is van vele minden...feszek,órajelek..de mégsem működiktúl sok mindent spóroltak le róla úgytűnik
várjunk csak...ez ***.03-as bios...nekünk meg ***.02-es van...kipróbálom gyorsan ezt..hátha...már úgyse oszt vagy szoroz
-
Laraxior
titán
válasz
#81552896 #19187 üzenetére
azt ugye tudod hogy a crticial hőfok az 105 fok.... legalábbis az én GTX260amnál...bios szinten. 85 fölé nemigen kellene engedni,főleg nem 8 órán keresztül. Nincsen értelme...
All: srácok van egy olyan kipipálni való a nibitorban hogy:
Change amount of active performance levels
ez mit takarhat vajon? milyen perf levelre gondol? -
Laraxior
titán
indítottam egy FurMark stability tesztet 702/1512/2214MHz-en
Ez a fránya biosbuhera óta kicsit megszaladt a hőmérséklet...
90 foknál viszont stagnálpróbálok pár fokot nyerni még...hátha
-
Laraxior
titán
válasz
Bulitt #19124 üzenetére
jelzem hogy általában a gyári hűtés a legjobb. Ott mindenhez hozzáér a hűtő amihez kell...persze általánosság. inkább GTX280ra igaz hiszen ott nem készültek ilyen korcs példányok mint az én GTX260am is... anno megmutattam milyen hűtője van...egy alulap az egész és gappaddal oldják meg az alkatrészek hűtését....ez nulla.
ezért a legjobb a régi 192 SPs GTX260 vagy a 216,de 65nm-es...ill semmiképpen az új PCB-s...nagyon le van butítva szegény
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
semmivel! 24/7-re határozottan NEM AJÁNLOTT! pluszfeszt adni a GPU-nak!
Pluszfeszt csak akkor ha megfellő hűtéssel rendelkezel és rövidebb ideig,mondjuk 3dmark tesztek.
eVGA Voltage Tuner nagyon jól használható,ahogy én is tapasztaltam,csakhogy a GPU sokkal érzékenyebb mint a CPU, jóval hamarabb elhalálozik.
ha nagyon lehűtöd,értem itt hogy terhelés alatt 30 fokon tudod tartani akkor tudni fogja a 810/1620/xxMHz-et. A ramot nagyon nem lehet befolyásolni, annyit bir amennyit. annak nem lehet feszt adni. pluszfesszel nekem ez módosult 840/1680/xxMHz-re. -
Laraxior
titán
hogyan lehet riva tunerrel szabályozni a ventit? márhogy ennyi foknál kapcsoljon fel a venti, ne a gyári beállítások legyenek,mert 80foknál még csak 50%on pörög a venti
-
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs #18808 üzenetére
nV az nV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest