- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5089 üzenetére
Jó az 60%-on én nem izgulok hogy melegedik e igy megy mindig oszt bambi
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5084 üzenetére
Még mindíg csak tesztelsz?
, ideje lenne már jáccani is nem
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5063 üzenetére
Nagyon nem gyorsabb több steemel a cucc
, de azért igyekeznek jobbá tenni 55nm-en, igy legalább nem csak azt mondhatják el hogy a csíkszélességen csökkentettek...
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5016 üzenetére
Remélem kiosztott egy két teljes bant
, kicsit elszaladt velük a lóü, de jó látni hogy a modik kis mértékben is de velünk vannak(én is kaphattam volna büntit, mert veszekedtem velük
)
Más: most beszéltem Priviben egy gyerekkel aki 4870-et cserél 260-ra mert sokat megy neki idle-ben a gép és az ati többet fogyaszt, jah és 8fokkal felfűtötte neki a cpu-t... -
pisti88+
senior tag
válasz
biggamer #5014 üzenetére
Félévente érdemes amugy is karit cserélni ha formában akarsz maradbni, nem kell félni nem most lesz még ez a csíkszélességcsökkenésseljáró uj chip bevezetés... Szerintem vedd meg nyugoidtan, ha jön is az uj chip max fogyaztásban ver rá sokat, teljesítményben ha 10-20-5-ot akkor no problem ennyit elviselünk...
-
-
pisti88+
senior tag
Airborn UT3 motoros azt érinti szerintem a physix(ha emlékszel fe is kell tenni a drivert mikor rakod fel a gemet
) A driver jóságrol csak annyit hogy hangyafing a külömbség köztük...
Ventiprofilt meg nemkell szerkezteni egyszerűbb ha belövöd hogy 2d-ben mennyin mennyen a venti, és azt hogy performance 3d-ben mennyin pergesse a lapátokat, és magának fogja állítani
(Egyépként Bios edit nálam is kizárva bár Beowulf barátunk mondta hogy segítene én mégis maradtam a kis rivánál)
DEJVID: A cod valoban nem viszont az airborn igen!!!! -
pisti88+
senior tag
Phisix még csak pár gémben elérhető(ut3, és ennek a motorjára épülő gémek elsősorban, és a vantage teszt...)_
Driverből kérlek szépen:177.92 illetve van már 177.98-as is ezek közül tessék válogatni
Rvábol ajánlom a 2.10-et, és ha everestel is akarod látni akkor kell a legujjab névszerint a:
4.60.1500
Ezek beszerzésében segitségedre lesz a w*rez, és a guru 3d!!!
Ha van még kérdés csak bátran!!! -
pisti88+
senior tag
"Egy furcsaságot láttam (bát ez lehet, hogy csak a RivaTuner hülyesége), hogy 2D memóriaórajel 100, effektív 200 ? A core 300-ra, a shader meg 600-ra esik vissza idle"
Drága barátom a furcsaság amit említesz az az hogy 2D-ben visszábvesz a kari az agarakbol, és lájtosabb órajeleken járatja magát(minek a nagy kraft, mikor csak a win megy, de ne félj ha kell ráadja a kakaót rendesen
...)
A tuning is menni fog 700 az csak a kezdet lesz, ha szépen megy rajta a venti akkor nincs gond...
Assasin creed pedig egy game ahol egy faszival kell jeruzsálem utcáin, háztetőin, és még ki tudja hol gyilkolászni(grafika gyönyörű, játékmenet kicsit lapos legalábbis nekem!!!) -
pisti88+
senior tag
Mennyi elégedett ember Nvidia rulez!!!!
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #4915 üzenetére
Én hülye meg leállok vele veszekedni, a rákot érdekli az hogy az atinak milyen a ventivezérlése, meghogy nem 100 fokos magasrol sz*rom le, de majd ha én megyek ócsárolni az ő topikjukba akkor jöjjenek ők is ide...
Igérjük elgondolkozunk -
pisti88+
senior tag
-
pisti88+
senior tag
Látom van érdeklődés teszek majd be rivatuner monitorozást hogy fut a clear sky!!!
-
pisti88+
senior tag
válasz
boogie84 #4807 üzenetére
Egyenlőre elég szerintem bár kis tartalék sosem árt, én még elvagyok 2 gigával, de ha ilyen jo áron vannak modulok hamarosan lesz tartalék
! És amugy pista csak annak lehet jó alternatíva aki DX 10-ben akar jáccani Xp alatt nem lehet bekapcsolni pár dolgot de attol még gyönyörű szép!!!
-
pisti88+
senior tag
válasz
HW Junkie #4792 üzenetére
Jolbeszélsz támogatlak nem lehet egy lapon említeni egy Full HD-s tévét egy moncsival a tv-nél a jobbiknál 10000:1 töl indul a kontraszt amit ma még kevéske monitor képes megjeleníteni aztán ugye ahogy mondtad a méret( NO COMMENT
)!!!!! Szerintem ha körbekérdezel akkor ha nem is egy 280-at de egy 260-at meglehet oldani és ha azzal megy akkor a nagyobbal is fog sztem!!! Sok sikert!!!!
-
pisti88+
senior tag
válasz
HW Junkie #4786 üzenetére
Hú bazzeg az a baj hogy nemsokan vannak akik a vga-jukkal hajtanák a full-hd-s tv-jüket(legalábbis nekem kevés ismerősömnek van ilyen kemény felszerelése), haver gépébe betettük a 260-om, de az full hd-s monitor!!! Szerintem normálisan fogja kezelni ha már a 7300-as széria is ezt tette( nem is tudtam hogy képes full hd-s jeltovábbításra az a pici kari
) de figyelembe véve az eltelt időt, és technikai fejlettséget azota sanszos hogy no problem legyen!!!
Persze ez csak az én véleményem, más esetleg mást mondhat és lehet hogy nála van az igazság!!!!
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #4773 üzenetére
177.92 sztem jobb, nekem szerintem nem beta a kicsike bár nemtom de ugy emlékszem ez már teljes!!!( az is igaz hogy én xp-t nyomatok még!
)
-
pisti88+
senior tag
280-ban is van tartalék szo se rola de mint mindíg is az egyel alatta lévő kártya jobban huzható!!!! A 280 a csúcskártya, azon már mit huzna az ember gondolja az Nvidia(dehát minekünk nem elég semmi
) És még egyszer mondom hogy full hd-hoz is jó de NEM szűrőkkel!!!! Amugy hibátlan, haver mikor nála volt nem akarta kivenni a gépből
(24"-os full hd-ja van neki!!!!)
De amugy megnyugatatlak hogy 8*os szűrés már megfekteti full hd-ben a 280-ast is!!! szerintem max 4*es amivel még jol jáccható, és nemtom ki hogy van vele én nemsok külömbséget fedezek fel a 4*es, és a sima közt!!!! Ezzel nem azt akartam sugallni hogy ne vegyél 280-ast csak azt hogy nem feltétlen kell kiadni +20k-t persze ha sok a feles lecsód.... -
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #4760 üzenetére
inkább az x2 oda már tényleg kell a 2 mag... de ha azt veszsük wolf testvérem hogy nagyon közel vagyunk a 280hoz nem is rossz választás ez, szürők nélkül pedig nem fekteti meg még a crysis sem!!! Más meg ennél csak jobban van megírva igy az meg főleg nem majd jön a far cry 2 azt még megmerem kockáztatni hogy azt sem de míg nincs itt a game addig nincs viszoníítási alap...
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #4757 üzenetére
A bittos
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #4755 üzenetére
Single...
(nem ma kezdtük az ipart azért egy üres pályán baszakodni nem téma ennek a krinak)
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #4753 üzenetére
Highot viszont igen 50-60fps-el(Oszkárnál néztük mikor nála voltam a karival teljesen hibátlan!!!)
1280-ban viszont ugy megy mint kés a vajban én tudom abban nyomom és gyönyörű!!!! -
pisti88+
senior tag
Szét közel sincsen huzva
, stabil beállításom:750/1550/2500
Az hogy 640-en jár csak egy dolog bírják a huzást mint a barom az igát
! És a matricázáson befogsz sz*rni, mi haverral nem akartuk gépbe tenni, nembirtunk betelni vele
Értelme egyépként csak teszt erejéig van a huzásnak(szerintem), minden bőven jol fut alap orajelen is(12080*1024ben jáccok a crysissel 16*os szürésen.... NO COMMENT) -
pisti88+
senior tag
válasz
Seelaard #4715 üzenetére
Miért akarod lecserélni rajta? Szerintem kiváloan végzi a dolgát, és hangja sem olyan zavaró, 60%-on járatva terhelve terheletlenül hüvös a kártya(terheletlenül 45fok körül jár-terhelten max 65fokteljesen jó) Nem érdemes megrontani rajta a gyártók matricázását (mert ugye csak ott lehet levenni a nyákrol , és magárol a karirol a burkolatot) Bevallom nekem ugy tetszik a kari ahogy van egy HR3-al mondjuk nemlenne már ugyan az!
-
pisti88+
senior tag
Átalakítóval szerintem indulnia kéne, az ágakon leadott feszzel lesz itt a problem ,esetleg nincs kéznél egy olyan táp ami egy ágon ad le feszt? Azzal kéne megpróbálni a dolgokat, ha azzal sem indul akkor tápcsati baja van, és szerezni kell egy olyan tápot amin van minimum 2 tápcsati, ezek rendszerint bővíthetőek 8-ra ha szükség van rá!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest