- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Én nem tudom, nVidia driverben állítottam be. Ráadásul a hasonlóan javított megjelenés mellett ugyanannyira lassította is a játékot.
kovsol: Tegyél mellé egy másikat, és meglátod, mennyivel jobb ez a választás.
Minap néztem éppen 650ti Boost SLI teszteket, hát, nem semmi az ár/érték aránya, amilyen csúcskártyákat lefőzött 76k-ért.
Vigneau: Megértelek.
-
katt777
félisten
Hát, vazze, ha lesz megint használható gépem, akkor majd küldök képmentéseket.
Annyira még nem rossz a szemem, hogy elnézzek egy AF/NoAF-t, főleg, ha AF ON a távoli objektumok elkezdenek szétesni (mert az AF belecseszett az elmosódásba), off meg nem, akárcsak a patch telepítése után, amikor már nem kellett ehhez a driveres felülvezérlés. (És nem ez az egyetlen program, ahol működik.) Ha elég észrevehető jelekből látom, hogy működik akkor a legkevésbé sem érdekel, hogy miért nem működhetne, főleg, ha ezt csak azért mondják, nehogy valaki megpróbálja, és aztán panaszkodjon a bugokra.
-
katt777
félisten
Még egyszer leírom érthetően: Alapverzióval játszottam anno, nem volt AF, driverből láthatóan megvolt. Vsz. patchben volt, mert attól kezdve kényszerítés nélkül is működött. Fölösleges vitáznunk rajta.
KaiotEch: Gainward inkább a kerülendő kategória. Tapasztalataim alapján én csak GB-ot vállalnék be, de az drága, Leadteknek meg gagyi nV hűtője van. Talán még ASUS, de a Glaciatorai óta nem bízom a ventilátorai motorjában.
-
katt777
félisten
Nálam Rage-ben simán működött a driverből kényszerített AF, még a módok is változtak, lehetett látni. Pl. a távoli kockásodás, amelyet a gyári patch hozott, szintúgy, kisebb AF mellett meg nem. Ezt láttam.
Gainka: Ott, ahol minden 1GB: magas felbontásnál és minőségnél. Már az 560-on is hirtelen visszaesett a grafika sebessége, ha valami durva grafikát ráeresztettem full HD-ben. Igaz, nem minden alkalmazásban (hasonló beállítások mellett), de ez nyilván engine-től és optimalizációtól is függ.
N_A_S: Fogadok, hogy nem!
De akkor én is lemaradtam róla.
-
katt777
félisten
Tapasztalatom szerint a magas minőségű AA és AF ugyanúgy lassít ma is, mint régen (i5k+GTX560).
Nem akarok sebességet, amit úgysem érzékelni, csak minőséget.
Nekem elég az, hogy a felülvezérlés működik azokban a játékokban, ahol nekem az kell. Rage-ben pl. működött, és ugyanazt hozta, amit az 1GB-os grafikai patch, még a távoli felületek hibája is totál ua. volt magas AF mellett.
Exp-ről nem éppen azt írtátok, hogy a játékot állítja be, és nem felülvezérel?
A lényeg: amíg működik, én maradok a driveres felülvezérlésnél. -
katt777
félisten
A Catalyst profilok akkor nem hatnak a játékokra? Akkor mire föl vannak? Tisztában vagyok vele, hogy a driver egy másik dolog.
Pont AMD-nél fordul elő, hogy egy beállított AA v. AF nem jelenik meg megfelelően egy játékban. A minap néztem be oda más ügyben, és pont ezt olvastam.
Ahhoz képest, hogy a DX nem hagyja, hogy a driver belenyúljon a játékba, egész szépen felülvezéreltem jó párat AMD és nV kártyákon is. Nyilván ez persze nem a szó szoros értelmében belenyúlás, de attól még működik, és mivel a C profilok vagy éppen az nV Exp. csak a játékot tudja befolyásolni (mint te is írod), nyilvánvalóan fölösleges a használatuk. Pl.: Oblivionban vagy HDR van, vagy AA, AF meg egyáltalán nincs. Driverből felülvezérelve mindegyik meglesz, még MSAA-val is, pedig azt a játék nem is tudja.
reggi: Talán nem ahhoz a kártyához való. Nem árt megnézni a honlapon, hogy melyik sorozatot frissítik az adott kártyán belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest