- Fotók, videók mobillal
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Nem tud valaki olyan progit amivel beállíthatok egy hotkey-t a megjelenítők közti átváltásra, ha már az nV vezérlőpultban nincs ilyenre lehetőség?! Nem használ esetleg valaki ilyesmit?
-
Kroni1
veterán
Sajnos erről nem igazán tudok most se és késöbb se nyilatkozni, mert a Dirt-öket a Grid-et és a Race 07 játékokat játszom rajta kizárólag, más játékom nincs is. Ezeket mindkettő kártya elviszi 3D-ben is egész jó fps-el 1080-as felbontáson, így nem tudok mást mondani csak amit a tesztek, ez egy picit erősebb, és kevesebbet eszik. Ezért is választottam, és a 3D Vision miatt, mert azt akartam kipróbálni, mivel sokan dicsérték az AMD-s Tridef megoldáshoz képest. Még nem sikerült beállítani, alapból számomra viszont rosszabb a 3D képe mint a 6850-es volt. Az nv által játékokból kimentett állóképek is eléggé furák, nem adnak egyértelmű mélységérzetet, zavaróak a háttérben lévő dolgok, mintha elől lennének. Bal jobb csere után kicsit jobb, de még nem az igazi. Remélem beállítási gond csak, de a 6850-es a trideffel minden további nélkül egyből tökéletes 3D képet adott.
A megjelenítőváltás hiánya (márpedig én sehol se találom a legujabb driverben), meg a mások által dicsért 3DVision beállítási gondok miatt csalódás egyenlőre a kari, de nyilván ez nem mindenkinek szempont. Remélem sikerül majd jól beállítani és akkor tudok majd érdemben nyilatkozni. A halk és hűvös mivolta azonban pozitív, nekem tetszik hogy ilyen kicsi a kari a 6850-hez képest, szerintem nincs szükség a nagy hosszú hűtőre ennél (pl. ASUS) ez a giga hűtő jó kis darab és bőven elég neki!
-
Kroni1
veterán
Megvettem a Gigabyte 650Ti kártyát: nagyon halk, hűvös, ami igen pozitív. Viszont a beállításokkal nem vagyok kibékülve, az AMD catalystban lehet olyan beállítást csinálni, hogy a gyorsbillentyűkkel váltok a megjelenítők közt. nVidia illesztőprogijában nincs ilyen vagy csak én nem találom..?!
-
Kroni1
veterán
Igen, igazából a tuning nem is érdekel.. Az ASUS tényleg tuti halk és hűvös, azt olvastam is a tesztben. Viszont a Gigát nem tesztelték, de azt is dícsérték páran más fórumon. Akinek ilyen van megerősíthetné, hogy ez is valóban halk IDLE-ben, mert az érdekelne leginkább, és ha jól sejtem ott ennek sincs hangja, mert elég keveset fogyaszt.. A méret meg nagyon nem számít, de szimpatikus a kisebb..
Úgy fest h a giga lesz a befutó, mert az már ma itt lesz, az ASUS csak pénteken jönne és türelmetlen vagyok..
-
Kroni1
veterán
válasz
Trailblazer #224 üzenetére
Egyetértek maximálisan, szerintem is nagyon jól sikerült kártya remek fogyasztás/teljesítmény és ár/érték aránnyal! AMD kártyáim voltak az utóbbi időben, de elhatároztam, hogy veszek egy ilyet, mert 36k körül tudok most szerezni két jó gyártótól. Ti melyikre voksolnátok?
Mindegyik 3 év garis, az ASUS nyilván hűvösebb és nagyon halk (a PH teszt alapján) a giga is elég jó lehet ezen a téren szerintem, és mellette szól a kisebb méret, meg a gyárilag magasabb tuning... Hmm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest