- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
válasz
raubisoda #1284 üzenetére
reviews: DO NOT BUY IT , it is china card and it is one of the worst card ,my radeon hd 445o is better!!!
Ez a hozzászólás külföldi oldalon szerintem mindent elárul
pnkvagyok:
Ilyen hibával nem találkoztam még, de egy órajel-csökkentést esetleg meg lehet próbálni. Jó lenne, ha csinálnál pár képet a hiba-jelenségről, lehet többet tudnánk segíteni.
-
Gainka
őstag
válasz
raubisoda #1210 üzenetére
Ez hülyeség, nem szar az a széria csak mivel közel best buy kategoria sok embernek van és a problémak nagy része is szerintem use error. Az a legnagyobb baromság hogy azért nem veszel olyat mert másoknak gondjaik vannak, ha összeomlik a firefox is a vga driverre fogják stb. Nekem semmi problémám nincs vele.
Attól függetlenül ha nagyon árom a 750 ti-t meg a teszteket, mert ha nem száll el az ára lehet lecserélem rá. -
Speed®
titán
válasz
raubisoda #1215 üzenetére
Használjuk a szerk. gombot 5 percen belül, azért van
Vannak gondok, nem mondom, hogy nem. Érdekes módon egyel feljebb lépve a kategóriákban azért lassan beértek a driverek..a 7700as széria valahogy mostoha gyermekként tetszeleg. Egyébként ha már fejlődést akartál, miért nem 650TiB/7850..?
Hovatovább, BFben az is sokat segítene, ha szereznél egy normális procit. Nem kell túlzásokba esni, 30 körül már lehet akasztani i5öt, amin tudsz húzni a lapodban 5-600MHzet..hidd el, multiban más világ lenne az i3 utánCBt szívesen..én nagyon régóta náluk nézelődök ha érdekel valami..gugliba adott VGA+computerbase szószka, tuti van tesztjük vele..és a grafikonjaik nagyon jók összevetésre. Igaz, a német nyelv nekem kínai, de a számok arabok
-
Speed®
titán
válasz
raubisoda #1212 üzenetére
Pusztán a tech specek összehasonlításának mi értelme amúgy..? Az eltérő architektúrák miatt teljesen semmitmondó, melyikben mennyi SP van..
Ha már összehasonlítás, én a CB teszteket kedvelem, jók a grafikonjaik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest