- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
Szuri
tag
Hepiend! :C
BIOS-ban ''Allocate IRQ to PCI VGA'' bekapcsolása megoldotta problémát. Ja, AGP-s a videókártyám...:) -
Szuri
tag
Fel
[Szerkesztve] -
Szuri
tag
Még mindig ezzel kínlódok, nvidia driver sehogy sem akar elindulni. Közben teszteltem egy Matrox AGP-s kártyával és azzal minden oké volt. Nem akarom újrainstallálni a windowst, de most 60 Hz-nél kisűl a szemem. :O
Végignézegettem egy csomó külföldi fórumot, MS supportot, azt meg most vettem észre hogy az nvidia-nak nincs supportja :(http://www.nvidia.com/page/support.html), sehol semmi.
Kérlek próbáljatok segíteni, várok minden ötletet! -
Szuri
tag
Feldobom...
-
Szuri
tag
Köszönöm hogy írtál! A legtöbb driver-t windows automatikusan újratelepítette HAL csere után, hang és modem manuális telepítésével sem volt gondom, de ez az nvidia sehogy sem akar működni. (Több drivert is próbáltam, manuálisan is törölgettem, csökkentett mód...)
[Szerkesztve] -
Szuri
tag
Látom, páran belenéztetek a topikba. Ötlet?
-
Szuri
tag
Sziasztok!
Windows Server 2003-ra felpakoltam Standart PC HAL-t, mert VMware nem szereti Win2003-ban az ACPI-t (http://www.vmware.com/support/gsx25/doc/disks_dual-boot_acpi_gsx.html)
Azóta sehogy sem tudom működésre bírni egyik NVIDIA drivert sem (This device cannot start. (Code 10)). :O Van ötletetek? Kérlek segítsetek!
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest