- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
Lacika001
aktív tag
Felraktam, de azt hiszem feladom, amúgy se konvertálok sokat.Meg ha olyan munkát végez mint az AVIVOConverter akkor nem is jó semmire.
Egyébként 64bites windows 7-et használok, 9.6-os Catalyst-tal, meg próbaverziós Media Show Espresso-t, kellene ennek egyáltalán így mennie? -
Melorin
addikt
FFdshow, AC3filter van, de az FFdshow elvileg nem kell, vagy igen? Mert nekem csak akkor jön elő a kis zöld CUDA a taskbarra, ha az ffdshowban az X264-et disabled-re rakom, nem libacodek-re. Ilyenkor viszont az ffdshow-nak az ikonja nem jön elő
Szerk: Na, most jól működik minden a CUDA-val, egyszeriben jó lett minden
Kb. 15%-on jár a proci HD film lejátszás közben.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Auratech
őstag
Igen. a cat 9.5.höz. vista vagy win7. Mivel csak most tettem fel a 9.5-öt, próbáltam ráerőltetni a javítást az xpre, hátha alapon. Persze nem ment.
Viszont a MediaShow Expresso kellemes csalódás volt. Nem vártam tőle sokat.
Kipróbálva azt látom, hogy kb. a badaboom konverter ATI-s változata. A power dir-ben is van konvertáló, ezért erre nem figyeltem.
Ami nagyon jó benne, hogy egyszerűen lehet kötegelt konverziót csinálni. Ez egyszerűbb, mint job file-t fabrikálni az ATT-ben.
A 4.2 Gb-os mt2 fájlból(36min) 17 perc alatt csinált pal mpg-t. (Saph4850/3.6Ghz e5200)
Ami nem tetszett, hogy az egyéni beállításoknál nagyon kevés a beállítási lehetőség.
Mondjuk tetszett volna, ha az mpg bitrátát lehet 4000-9000 között állítani. Vagy akár az mpg 4-nél. No de legalább van és működik. Egy pici érv az ATI mellett.
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest