- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Melorin
addikt
Nem tudom mi lehet a baj, de MP Classiccal már megint nem okés a HD filmek lejátszása.
Mostmár nem szaggat, és elő is jön a kis zöld CUDA ikon az óra mellett, de a proci terhelése 35-40%-os. Míg Bsplayer-rel 5-10% ugyanannál a filmnél. -
Melorin
addikt
FFdshow, AC3filter van, de az FFdshow elvileg nem kell, vagy igen? Mert nekem csak akkor jön elő a kis zöld CUDA a taskbarra, ha az ffdshowban az X264-et disabled-re rakom, nem libacodek-re. Ilyenkor viszont az ffdshow-nak az ikonja nem jön elő
Szerk: Na, most jól működik minden a CUDA-val, egyszeriben jó lett minden
Kb. 15%-on jár a proci HD film lejátszás közben.
-
Melorin
addikt
Bsplayerrel meg jó...hm.
Ahogy belenéztem a Bsplayer setupjába, a videó renderelés overlayre van állítva, a Media Player meg VMR9-re. Kipróbáltam azt is Overlay-en, és már sokkal jobb a helyzet, néha röccen csak be a film, de azért még nem túl nézhető így sem. Vagy maradok a Bs-nél, vagy valamit még megpróbálok állítani a Media Player Classic-on. -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Most vettem észre ezt a topicot, és azt is nemrég tudtam meg, hogy olyan videókarim van, amivel működik a Cuda (GF8600)
Leszedtem egy bazi nagy Cuda drivert az nvidiáról (kb 110Mb) meg még két cuccot, ami nem tudom mire jó, de azt írta az Nvidia, hogy kellenek.
Minden felment, elindítottam egy x264 filmet, és jobban szaggat, mint mielött be lett volna kapcsolva ez a hardveres gyorsítás. Media Player classiccal próbáltam, nem tudom hogy mennyire jó ilyen dolgokra.Egyébként ez a Cuda dolog HD filmek lejátszásán kívül jó már valami másra is?
Előre is köszi a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest