- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
colossal89 #1047 üzenetére
világos. az persze tiszta, hogy teljesítményt és fogyasztást is lehet vele szabályozni, de alapvetően nem ez az elsődleges célkitűzés. lényegében aligha van arról információ, hogy a VGA BIOS hivatalosan hogy frissíthető és hogy egyáltalán van-e frissítés az adott eszközökhöz. ez az, ami miatt felmerült bennem egyáltalán ez az egész. elsősorban így a hivatalos frissítések érdekelnének. de a modding sem áll tőlem távol, HA van megbízható beállítás/BIOS. egy Intel HD 3000-ről és egy NVIDIA GeForce 610M-ről van szó egyébként.
-
lócitrom
őstag
afelől érdeklődnék, hogy relatíve mai VGA-k BIOS-szát van-e értelme frissíteni? nem vagyok túlzottan járatos a témakörben, nem tudom mennyire van azonos szinten a mezei BIOS frissítésekkel és hogy van-e gyakorlati haszna. nem túlhúzni szeretném, eleve azt sem tudom, hogy maga a gyártó ad-e ki frissítéseket. csak pusztán ki szeretném hozni a vasból a legtöbbet, amit megenged. egy Optimus-szos jószágról van szó, GeForce 610M.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest