- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Nagynagy koszi. Foltettem, mukodik! Remelem, nem fog elszallni tole a particiom
.
Erdekes meg a totalcommander is folismeri, hogy link, es mas ikonnal jeleniti meg. Meg a vegen kiderul, hogy TC-ben is meg lehet csinalni valahogy.
Megegyszer kosz,
Fisha
mod: ugy tunik valoban:
[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
Szerintem te ezt keresed.
Bővebben: link -
Fisha
őstag
válasz
T. Almeida #7 üzenetére
Koszi a felvetest. Bevallom eddig meg nem talalkoztam DFS-sel. Rakerestem neten, igy elsore kicsit agyuval verebre esetenek tunik, nomeg meg azt sem vagom, hogy ez fellelheto-e a home edition xp-mben. Dolgozom az ugyon, de addig is varom az otleteket.
Koszi,
Fisha -
lapa
veterán
kicsit dejavús a dolog, volt már ilyen totyik de nem találom énse.
-
-
WN31RD
addikt
Google keresés: [link]
Ránézésre érdekesnek tűnő találatok: [link] [link] [link]
Egyébként ''teljesen unixos stílusban'' nem fog menni, már csak azért sem, mert Windows alatt az ilyesmi legjobb esetben is igen macerás. Nincs sok tapasztalatom az NTFS alatti linkelgetéssel, nem tudom, ez mennyire megbízható módszer, és esetleg milyen problémákat okozhat. -
Fisha
őstag
Van valakinek valami tapasztalata ntfs filerendszeren symlink letrhezozassal kapcsolatban? Win xp alatt szeretnek ilyesmit hasznalni, es ugy hallottam, hogy ntfs filerendszer eseten lehetoseg van ra, hogy teljesen unixos stilusban hozzak letre linkeket.
Elore is koszi a segitseget,
Fisha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest