Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Nagynagy koszi. Foltettem, mukodik! Remelem, nem fog elszallni tole a particiom
.
Erdekes meg a totalcommander is folismeri, hogy link, es mas ikonnal jeleniti meg. Meg a vegen kiderul, hogy TC-ben is meg lehet csinalni valahogy.
Megegyszer kosz,
Fisha
mod: ugy tunik valoban:
[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Fisha
őstag
válasz
T. Almeida #7 üzenetére
Koszi a felvetest. Bevallom eddig meg nem talalkoztam DFS-sel. Rakerestem neten, igy elsore kicsit agyuval verebre esetenek tunik, nomeg meg azt sem vagom, hogy ez fellelheto-e a home edition xp-mben. Dolgozom az ugyon, de addig is varom az otleteket.
Koszi,
Fisha -
-
Fisha
őstag
Van valakinek valami tapasztalata ntfs filerendszeren symlink letrhezozassal kapcsolatban? Win xp alatt szeretnek ilyesmit hasznalni, es ugy hallottam, hogy ntfs filerendszer eseten lehetoseg van ra, hogy teljesen unixos stilusban hozzak letre linkeket.
Elore is koszi a segitseget,
Fisha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Analóg fényképezés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Elite: Dangerous
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest