Aktív témák
-
Dumusz
tag
Ír is és olvas is. A pláne az, hogy a Winrar kicsomagolt egy 4 GB-nál nagyobb állományt és nem jelzett hibát, de a Win98 csak 4-nek látja.
-
Dumusz
tag
Nincs senkinek sem ötlete? Bocs azoktól, akik már írtak, de az szvsz még nem sokat jelent. Szerintem sem lehet megoldani, de hátha van Valaki nagyon okos ember, aki képes rá.
-
Dumusz
tag
Nem a Paragon féle. Ennek csak az a nev, hogy NTFS for Win98
-
Dumusz
tag
Adott tehát a fent említett program. Feltelepítve, beállítva, látja az NTFS partíciót nagyon szépen. Írja és olvassa is. A problémám az, hogy a Win98 nem hajlandó 4 GB-nál nagyobb állományokat kezelni. Todom, hogy ez jellemző erre a rendszerre, de azt hittem, hogy ez a program megoldja.
A kérdésem az lenne, hogy rá tudom-e venni a Win98-at arra, hogy kezelje a 4 GB-nál nagyobb állományokat, vagy ez sehogy sem megvalósítható?
Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest