- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
fps8
senior tag
válasz
VladimirR #19 üzenetére
Rendben is lenne hogy tud, de amit találtam,és felinstalláltam, az nem tudja csak ha megveszem.Akkor inkább vesszenek a progik de ennyiért nem fizetek.Vagy egy olyan változat kéne ami tudja ezt a funkciót,és meg is csinálja!!!Annyi a vágyam hogy ha win98-nem tud NTFS-t kezelni akkor valami progi a file-ok elvesztése nélkül konvertálja át a winyót FAT32-be.
-
fps8
senior tag
Nah megpróbáltam és azt írja hogy trial verzió és hogy vegyem meg a progit.Valaki nem tudja hogy hol találom meg a Particion Magic 7.0-full verzióját???Bár lehet hogy az egyszerűbb utat kéne választanom és átvinni valakihez félrementeni a dolgokat és vissza fat32-be aztán rá a cucok és csumi.Csak én még szerettem volna ma megoldani a dolgot.De már elég :o álmos vok.Úgyhogy lehet hogy nem csinálom meg végig mindet de azért jöhetnek az ötletek!
[Szerkesztve] -
fps8
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #12 üzenetére
Ez a cd dolog nem igazán érdekel.Szóval értem miről van szó de én úgy akarom használni mint egy normális winyót.Mert most vettem és akitől elhoztam nála megpakoltam mp3-mal, és nem fér rá az idáig hasnálatban lévő régi winyómra ami persze marad is.De azért köszi!:))
-
fps8
senior tag
Hát sajna nem tudtam megoldani ezt a progit.Mert aszthiszem ezzel a már meglévő adatokkal ,egtömött NTFS-es wincsimet elöbb le kéne formázni és csak utána kezelné rendesen vagy ilyesmi.(de az is lehet hogy csak ennyire nem vágom mi van)!Mindegy még 2-kérdés.Akad e másik ilyen progi,vagy esetlegesen létezik é olyan megoldás hogy NTFS-ből FAT32-konvertáljam úgy hogy a rajta lévő file-ok ne vésszenek el.?
-
fps8
senior tag
Ha létezik olyan hogy win 98-ban valami progi segítségével leszedjem az NTFS-rendszerű winyómról.WALAKI HELP MEEE PLEEES!!!!!:O
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby rádiós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1 humoros
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest