Aktív témák
-
fps8
senior tag
válasz
VladimirR #19 üzenetére
Rendben is lenne hogy tud, de amit találtam,és felinstalláltam, az nem tudja csak ha megveszem.Akkor inkább vesszenek a progik de ennyiért nem fizetek.Vagy egy olyan változat kéne ami tudja ezt a funkciót,és meg is csinálja!!!Annyi a vágyam hogy ha win98-nem tud NTFS-t kezelni akkor valami progi a file-ok elvesztése nélkül konvertálja át a winyót FAT32-be.
-
fps8
senior tag
Nah megpróbáltam és azt írja hogy trial verzió és hogy vegyem meg a progit.Valaki nem tudja hogy hol találom meg a Particion Magic 7.0-full verzióját???Bár lehet hogy az egyszerűbb utat kéne választanom és átvinni valakihez félrementeni a dolgokat és vissza fat32-be aztán rá a cucok és csumi.Csak én még szerettem volna ma megoldani a dolgot.De már elég :o álmos vok.Úgyhogy lehet hogy nem csinálom meg végig mindet de azért jöhetnek az ötletek!
[Szerkesztve] -
fps8
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #12 üzenetére
Ez a cd dolog nem igazán érdekel.Szóval értem miről van szó de én úgy akarom használni mint egy normális winyót.Mert most vettem és akitől elhoztam nála megpakoltam mp3-mal, és nem fér rá az idáig hasnálatban lévő régi winyómra ami persze marad is.De azért köszi!:))
-
fps8
senior tag
Hát sajna nem tudtam megoldani ezt a progit.Mert aszthiszem ezzel a már meglévő adatokkal ,egtömött NTFS-es wincsimet elöbb le kéne formázni és csak utána kezelné rendesen vagy ilyesmi.(de az is lehet hogy csak ennyire nem vágom mi van)!Mindegy még 2-kérdés.Akad e másik ilyen progi,vagy esetlegesen létezik é olyan megoldás hogy NTFS-ből FAT32-konvertáljam úgy hogy a rajta lévő file-ok ne vésszenek el.?
-
fps8
senior tag
Ha létezik olyan hogy win 98-ban valami progi segítségével leszedjem az NTFS-rendszerű winyómról.WALAKI HELP MEEE PLEEES!!!!!:O
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Napirajz könyv
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest