- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
fps8
senior tag
válasz
VladimirR #19 üzenetére
Rendben is lenne hogy tud, de amit találtam,és felinstalláltam, az nem tudja csak ha megveszem.Akkor inkább vesszenek a progik de ennyiért nem fizetek.Vagy egy olyan változat kéne ami tudja ezt a funkciót,és meg is csinálja!!!Annyi a vágyam hogy ha win98-nem tud NTFS-t kezelni akkor valami progi a file-ok elvesztése nélkül konvertálja át a winyót FAT32-be.
-
fps8
senior tag
Nah megpróbáltam és azt írja hogy trial verzió és hogy vegyem meg a progit.Valaki nem tudja hogy hol találom meg a Particion Magic 7.0-full verzióját???Bár lehet hogy az egyszerűbb utat kéne választanom és átvinni valakihez félrementeni a dolgokat és vissza fat32-be aztán rá a cucok és csumi.Csak én még szerettem volna ma megoldani a dolgot.De már elég :o álmos vok.Úgyhogy lehet hogy nem csinálom meg végig mindet de azért jöhetnek az ötletek!
[Szerkesztve] -
fps8
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #12 üzenetére
Ez a cd dolog nem igazán érdekel.Szóval értem miről van szó de én úgy akarom használni mint egy normális winyót.Mert most vettem és akitől elhoztam nála megpakoltam mp3-mal, és nem fér rá az idáig hasnálatban lévő régi winyómra ami persze marad is.De azért köszi!:))
-
fps8
senior tag
Hát sajna nem tudtam megoldani ezt a progit.Mert aszthiszem ezzel a már meglévő adatokkal ,egtömött NTFS-es wincsimet elöbb le kéne formázni és csak utána kezelné rendesen vagy ilyesmi.(de az is lehet hogy csak ennyire nem vágom mi van)!Mindegy még 2-kérdés.Akad e másik ilyen progi,vagy esetlegesen létezik é olyan megoldás hogy NTFS-ből FAT32-konvertáljam úgy hogy a rajta lévő file-ok ne vésszenek el.?
-
fps8
senior tag
Ha létezik olyan hogy win 98-ban valami progi segítségével leszedjem az NTFS-rendszerű winyómról.WALAKI HELP MEEE PLEEES!!!!!:O
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen routert?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest