- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
És tényleg! Ez már jól működik. :C (Miért nem jutott eszembe rögtön? :F)
Annyit teszek még hozzá, hogy a cdrecord-nak kell a parancssor végére egy ''-'', hogy a standard inputról olvasson, enélkül hibaüzenetet ad, és én még egy ''-v''-t is odabiggyesztenék, hogy lássam, hol tart, mit csinál.
[Szerkesztve] -
steveetm
őstag
(nrg2iso file.nrg /dev/fd/4 >/dev/null) 4>&1 | cdrecord -dev=aminekedkell(pl 1,0,0) -speed=sebesség
az a baj hogy nincs hogy nrg2iso, de ennek igy mennie kell. (cp vel szórakoztam, ott jónak tünt az eredmény)
na hülye vok, nrg2iso van, csak nrg fileom nincs:)
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
Szerintem 4>&0 helyett ezt akartad írni: 4>&1
De így sem jó, mert a >/dev/null átirányítás a 4>&1 után történik meg.
Viszont csinálhat akár egy named pipe-ot (mkfifo), és azzal meg van oldva a probléma. :)
Érdekelne, ha esetleg tudsz olyan megoldást shell-ből, ami named pipe nélkül működik...
Szerk.: Egyébként ezzel az egész átirányítós, pipe-os dologgal csak azután próbálkozhatunk, hogy megnéztük a forrásban, hogy nem seek-el meg hasonlók. (Megnéztem, nem csinálja.)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest