- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
És tényleg! Ez már jól működik. :C (Miért nem jutott eszembe rögtön? :F)
Annyit teszek még hozzá, hogy a cdrecord-nak kell a parancssor végére egy ''-'', hogy a standard inputról olvasson, enélkül hibaüzenetet ad, és én még egy ''-v''-t is odabiggyesztenék, hogy lássam, hol tart, mit csinál.
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
Szerintem 4>&0 helyett ezt akartad írni: 4>&1
De így sem jó, mert a >/dev/null átirányítás a 4>&1 után történik meg.
Viszont csinálhat akár egy named pipe-ot (mkfifo), és azzal meg van oldva a probléma. :)
Érdekelne, ha esetleg tudsz olyan megoldást shell-ből, ami named pipe nélkül működik...
Szerk.: Egyébként ezzel az egész átirányítós, pipe-os dologgal csak azután próbálkozhatunk, hogy megnéztük a forrásban, hogy nem seek-el meg hasonlók. (Megnéztem, nem csinálja.)
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
Na, mégis megnéztem az nrg2iso forráskódját. Nagyon primitív, egyszerűen csak levág egy 307200 byte-os header-t az .nrg elejéről, a többit pedig berakja az ISO-ba.
A megoldási javaslatom a következő:
dd bs=2048 skip=150 if=az_nrg_file | cdrecord cdrecord_egyéb_paraméterei -
A biztonság kedvéért szerintem először újraírható médián teszteld. Ha ez nem működik, akkor szinte biztos, hogy az nrg2iso sem működne, mert - elvileg - ugyanezt csinálja.
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
Ehhez nem speciális Linux ismeretek, hanem némi programozási készség szükséges csak.
De nem fogom leírni, mert nem lenne semmi értelme: Kevesebb energiabefektetés lenne megcsinálni, mint elmagyarázni, hogy hogyan kell. Most viszont vannak fontosabb dolgaim is, mint hogy olyan programot írjak, amire nekem nincs szükségem. Sorry.
Aktív témák
Hirdetés
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
- SONY LCD és LED TV-k
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest