- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
arni2004
csendes tag
a többiek véleménye szerint?
-
arni2004
csendes tag
válasz
Il Padrone #7 üzenetére
úgy értettem a deriveret, hogy nem ismeri fel automatikusan pl. a hangkátya, touchpad, stb. driverét, hanem külön le kell töltenem - ha le tudom mindet. W2000-től felfele alapból felismer mindent.
-
arni2004
csendes tag
válasz
Il Padrone #2 üzenetére
Mit csinál ez a két progi?
Hogyan lehet optimailzálni a kernelt - mit lehet állítani?
Hogyan működne együtt a linuxos gép a két xp-sel?
ez a pár kérdés jutott eszembe... -
arni2004
csendes tag
Sziasztok!
Van egy PI 200 MMX Notebookom 128 MB SD Ram-mal, 3,2 Giga vinyóval.
Ti milyen operációs rendszert tennétek rá? Amire használom: Office alkalmazások, illetve netezés - wireless routerrel van megosztva az ADSL, egy wireless PCMCIA kártyán keresztül csatlakozik a hálóhoz és két xp-s géphez. Más semmi extra.
Mikor megvettem (egy éve használtan) Win 2000 volt rajta, ment gond nélkül. Felraktam rá az Xp-t, csoda hogy felment, megy rajta, csak egy kicsit lassú. Iszonyat hosszú, míg betölt, pörög a vinyó, de kb 5 perc nyugi után megy.
Az a helyzet, hogy nagyon megkedveltem az XP-t, nem szívesen válnék meg tőle. Nincs esetleg vmi progi, amivel régebbi oprendszerekre xp-t lehetne ''emulálni''? (háttér, start menü, ikonok, stílus meg minden)
Várom a válaszokat!
Üdvözlettel:
Arnold
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest