- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolvi
csendes tag
válasz
Bazsyoxford #4934 üzenetére
Hi!
Sztem meg te döntsd el:
A kicsi erősebb, a nagy... nagyobb. De azért noti.
Ha a kicsivel tudsz TV-n játszani fain.
A 17.3"-es előtt ülve (nekem is van) már nem nagyon kell nagyobb képméret, felbontás is kb ok (bár nem mindíg max), de pl nehezebb cipelni:
ha van kocsid akkor mind1 --> ha van kocsid, vszínű van hdmi-s TV-d is...uh te döntsd el melyik tetszene jobban tv-n/kisebb képernyőn játszani, filmezni...
v megér a teljesítmény 1 kis megalkuvást és akkor a noti kiszolgál...... mindenkinél izlések és pofonok (bár akkor már inkább egy 18"
[link])
-
Wolvi
csendes tag
... bocsi, de most vettem észre h van külön bótolós oldal
(oda is átraktam)
Azért mint látjátok a lényeg a videókari dolog, ezért is tévedtem ide.
Szal sztetek mennyire használható ez az ATI 5145?A köv. amit normálisnak találtam (soknál nincs bluet.), 15-el drágább, de 5470 van benne (+180 gb-nyi hdd). Tudom, h dx 11, meg +30hz, de a lista szerint sincs nagy teljesítmény beli különbség. Külön összehasonlítást nem is találtam erre a kettőre.
Nekem nem úgy tűnik h csak ezért megérne +10%-ot a noti ára. -
Wolvi
csendes tag
Sziasztok!
Rég jártam már itt, de szeretném elkezdeni nyúzni a 4. notimat.
Mint maximalista, pénz híján a minimális költségekre törexem az alapvető igények mellett.
Szóval az optimális megoldásraEzt találtam a legolcsóbbnak ami sztem még használható is (+ féláras tasi hozzá):
http://www.edigital.hu/Notebook/Toshiba_Satellite_L650D-146_notebook-p59537.html?pack=3622108#min. igények:
- bluetooth (mobil eszközökhöz)
- videókari (nem vagyok egy nagy gamer, nincs rá időm)
- num.bill. (no comment)
Ha vki tud még ez alatti v hasonló árkat-ban is vmit (a fenti min igényekkel), az homályosítson fel léééécíííííí
ui.: ja és van vidéken is boltjuk (home) ... tudjátok a gari ügyek
-
Wolvi
csendes tag
válasz
Sam8888 #1635 üzenetére
És esetleg a Go 7400-nél tudod h h lehetne ''visszavenni'' a kártya sebességét, teljesítményét, esetleg be lehet e valahogy ezt dinamikusra állítani, h ha nem olyan progi fut rajta magától levegyen belőle, s amikor kell visszaállítsa azt?
Így nőhetne az akuidő és csökkenhetne a melegedés, és a hűtéssel járó zaj is talán.
[Szerkesztve] -
Wolvi
csendes tag
Hi!
Szeretnék venni még sulinetben idén egy FuSi notebook-ot, és hát két példány között vacillálok már egy idelye: Pa1510 v. Pa1538
Az egyetlen különbség a video kártya /azt hiszem/.
A 1510-ben ATI X1100 integrált van, ami ezért olcsóbb 25-30 e-vel /legalább is nálunk/, és állítólag jóval energiatakarékosabb. Integráltak közül ez az egyik legerősebb /sajna X1150-essel nem igen láttam gépet szerelve/.
A 1538-asban pedig Go7400-es van, amiben ugye azért jóval több a kakaó, de többet is eszik, és gondolom jobban is melegszik.
Ráadásul először erre a célra max. 200 e-t szántam, uh nekem nem mindegy h 215, v 240! Szóval arra vagyok kíváncsi, h akinek ilyen gépe van, annak milyen játékokra, és grafikai munkákra elég az X1100, és milyen minőségben. Én közepes /régebbi/ grafikájú játékokkal játszok: Medieval Total War, Colin Mc Rally 4-5, NWN - főként.
Az 1510-es ugye 1 GB DDR-667-el van szerelve, és ebből kajol le a videokari, ami elméletileg elég királyos, ha ki bírja használni.
Szóval kinek mi fut ilyen konfigon?
Ja és még ha valaki tudja esteleg, h a 1538-ban milyen DDR RAM van /ezt ugyanis sehol nem láttam feltüntetve/ az lenne szíves nekem elárulni - a Go 7400 is fel tudja magát nyomni 512-ig, de a benne lévő 256 viszont csak egy gagyi 32 bites RAM. Ezt sem tudom, hogy mennyire hatékonyan jön ki a kettő egymással - már ha végre felhomályosít valaki, h milyen RAM van egyáltalán a 1538-asban?
Előre is köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest