Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
karib
addikt
Nem árt hagyni egy kicsit akklimatizálódni, de én is hurcolom bőven a noteszem, eddig semmi baja nem volt. Pedig már hidegből is hoztam be úgy, hogy rögtön bekapcsoltam. Ettől függetlenül, ha lehet, akkor hagyd felmelegedni bekapcsolás előtt. Másik irányba nem sokat lehet tenni, úgyis lehűl, táskában azért kellő lassúsággal, tehát nem lesz gond.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Latitude 7455 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P64100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Universal Dock UD22
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest