- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Aktív témák
-
tototos
addikt
válasz
liquidmoon #874 üzenetére
Hát nekem az 1,4-es cerkával ha netezek és zenét hllgatok akkor 2,5 óra.
-
zolnagy
őstag
válasz
liquidmoon #852 üzenetére
Hi!
GMA950 graf. vezérlő
Az akkuja papíron jónak tűnik, gyakorlatban majd tototos kolléga tud infoval szolgálni
Az Intel wlant állítólag linux alatt könnyebb beüzemelni (a másikat sem lehetetlen)
Mobil Celeronokban nincs Speedstep, emiatt jobban is melegszik, akksiról kevesebbet megy, venti többet pörög.
A proci sebességére nem lehet szvsz egzaktul válaszolni, de egy 2-2,5-es P4 sebességét szerintem eléri.
A HP anyagában szerintem jó.
Egyébként én is ezzel szemeztem, de minél többet olvasom a fórumot, annál inkább érlelődik bennem, hogy inkább Pentium M-eset veszek. Az IBM R5x típusoknál pl. a vélemények szerint sokkal jobb a PM-es, nem tudom a hátrányok ennél a gépnél mennyire jelentkeznek a gyakorlatban (tototos?)
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged