- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Aktív témák
-
tototos
addikt
Hát nekem bejön a kijelzője. Alul is vannak rajta szellőzések, de azt még nem néztem meg hogy hány venti van benne. Mert alul lehet látni és oldalt is van szellőző, lehet hogy az alsó ott fújja ki. Most töltöm fel az akksiját utána majd próbálgatom. Nekem van otthon ibm p2-es asztali gép, nagyon nem jön be a biosa. A hp-nak teljesen érhető. Folyamatosan telepítettem de nem kapcsolt be a venti. Ma egy occt lefuttatok és megnézem mkor kapcsol be.Van rajta görgő funkció is a touchpadon. Nekem nem jön be az ibm trackpointja. Nem tudom hogy az ibm-nél van-e de a hp-nál van küldő akkumulátor csatlakozó.
-
devast
addikt
Gyakorlatban a pentium-m vs celeron úgy realizálódik, hogy kevesebbet megy akkuról. Sztem jelentősen kevesebbet. Bár ez is használattól függ. Ha 100% megy a proci folyamatosan, és dynamic-ra van állítva speedstep akkor nincs különbség. De a p-m -et le tudod venni alacsony frekire, alacsony feszültséggel, tehát ha 100% a proci akkor se menjen 600/800 mhz fölé. Hűtés kb ugyanúgy megy mindkettőnél ha el vannak engedve. Csak az a szép hogy a p-m -et le lehet fogni. Csak 1 példa... jöttem busszal hazafele. 100% akkuról indultam. 3:30 az út időtartama. Wlan off, fényerő minimumon, proci 600Mhz-en 0,7v-on. Mikor hazaértem és leszállás előtt kikapcsoltam, azt írta valamivel több mint 1 óra van még hátra
Az úton végig videóztam/mp3-at hallgattam/tettem-vettem... Szal ez a pentium-m
Ezt celeronnal nem tudnám megcsinálni, az 2-2,5 óra után szevaszt mondana
-
liquidmoon
aktív tag
Hi! A hp nx6310 -ban milyen grafikus vezérlő van? Milyen az akkuja, és kb meddig bírja? Miért szarabb a Broadcom wlan mint az intel? A mobil celeron 1.46Ghz-s proci milyen asztalinak felel meg? Milyen szerinted a hp anyaga? Milyen nehéz? Speedstep van ebben? Bocs az sok kérdésért, de én is noti vásárlás előtt állok, és ez teccik is és így sulinetben nagyon jó ár jönne ki a végén...
Ui: Ezen szerintetek hd-s avi-k és wmv-k elfutnának rajta? Vista futna rajta? Mennyi a max memoria, ami belemegy?
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest