Hirdetés
Aktív témák
-
goshawk
tag
HP-t ismerősöm cégénél alkalmazzák nagymennyiségben és szó szerint 10-ből 9-nek valami
baja lett 1 éven belül. Még szerencse, hogy 3 évre vettég a garit. A 3 éves idő alatt 10-ből 3-nak minimum 2x-3x volt garis gondja. Innen alapozom a dolgot.
Illetve haveromnak is van egy HP notebookja, hát elég gáz.
1 éven belül 2x kelett neki szervízbe adnia. Egyik alaplap a másik vga kártya hiba volt.
Asus-al eddig 5 darabbal kerültem köszönő viszonyba és év alatt nem sok panasz érkezett
a haveroktól rá. Mondjuk nem is a kókány integrált grafikusos alsókategóriás notik voltak.
Amúgy meg nagy általánosságban 200e Ft körüli notebookok ritkán strapabírók.
Ezek alól egy kivételt találtam eddig. az IBM-et. 3 éve taposa ismerős az IBM alacsony kategóriás notebookját. Nem igen látszik rajta a használat. Pedig üti vágja.
-
Korrekt. HP 6120-asom van, a munkahelyemen csak ilyenek vannak. Csupa jót tudok róla mondani.
Unokatesóm munkahelyén viszont csak Asus van, hát annyi hulladékot egyrakáson! Fél év után úgy néznek ki, mintha 10 évesek lennének, alaplap tönremenetel is előfordul. Ami nekem azért furcsa, mert amúgy nagy Asus fan vagyok, majdnem mindig Asus alaplapos gépeket rakok össze (persze asztalit), illetve sok Asus cuccom van, de notebook-ban nagyon alacsony szinten vannak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Diablo IV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Lenovo Thinkpad T440
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest