- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
TXT
őstag
FEL
-
TXT
őstag
UP
-
TXT
őstag
válasz
schenker88 #88 üzenetére
Persze, kb 270K körül a fentebb írt paraméterekkel, garival, garipapírral.
-
TXT
őstag
Csak hogy tisztán láss az árakban:
[link]
Kicsit irreális a tiédhez képest, főleg, hogy az egy kifutott modell, ez itt a linken az utódja, ami már DDR2 memókkal szerelt, igaz ebbe ''csak'' 60GB a winyó, de ez vadi új, 24hó garival. Sztem ennyiért nem fogja senki megvenni Tőled.
SOk sikert hozzá. És THX! -
TXT
őstag
Notebookot keresek, ami játékra is alkalmas lenne!
Mondjuk X700 128/256MB VGA-val, 15'', 15,4'', 17'' WXGA vagy jobb kijelzővel, 1024MB (lehetőled DDRII) RAM-mal és 1,8GH körüli procival, Jó aksival. Mindezt csak akkor, ha van rá gari és garipapír!!! És persze ha hibátlan! -
Brumi23
csendes tag
próba
-
Steve05
csendes tag
köszi
-
Steve05
csendes tag
Acer TravelMate 2003LM 1 éves laptop hibátlan karcolás és hiba mentes teljes gyári dobozával gyári papírjaival és töltöjével, az aksija bírja azt amit újkorában vagyis 2-2.5 órát a laptop németországból való német a klaviatúra, 15.0\'' XGA TFT LCD, Intel Celeron Processor 2.8GHz, ATI Mobility Radeon 9000IGP 64MB RAM, 768MB DDR RAM, 40GB Ultra ATA/100 HDD, DVD-Dual Drive, 4db USB 2.0, LAN, Modem, Infra, Bluetooth, 2db PCMCIA, monitor kimenet, nyomtató kiment
160.000 -
TXT
őstag
KOMOLY LAPTOPOT KERESEK!!!
-
Lőre
tag
Tudok egy eladó HP NC 6120 ast! Szinte vadi új fullos gép.
1,7 pentim M dothan 2M L2 cashe 60 giga winyó 1 giga memória , DVD-RW,128 mega integrált videó
Modem ,vezetékes hálókártya,Wi-Fi,blutooth,infra, 4 usb,2 PCMCA,soros párhuzamos port,VGA és TV out,5in 1 card reader.Ha érdekel megkérdezem mennyiért vesztegetik. -
TXT
őstag
Mondjuk X700 128/256MB VGA-val, 15'', 15,4'', 17'' WXGA vagy jobb kijelzővel, 1024MB (lehetőled DDRII) RAM-mal és 1,8GH körüli procival, Jó aksival. Mindezt csak akkor, ha van rá gari és garipapír!!! És persze ha hibátlan! -
TXT
őstag
UP
-
TXT
őstag
Speed
addikt
Ezt tudja az a noti amit írtam a 6800-as vga-val
[link]
-
Speed
addikt
Acer 5024 Wlmi notim lesz(kicsi bővítéssel) és nem akarok nagyot mert úgy is kell mellé egy asztali szörnyeteg mert tudom hogy a noti semmikép nem helyetesítheti a nagy desktopot főleg meg nem nekem aki álandóan gémelek és lanra járok! Elhiszem hogy van de az még asztali configba se olcsó nem még notiba
-
Doshee
csendes tag
egy éve és kb másfél honapja vettem, a gari egy éves volt. Karcmentes állapotban van, az A és az E valamint az S és L betűk vannak kicsit lekopva. Új gép vásárlása miatt adom el. 512 000ért vettem, 230-at kérek érte. Minimális alku lehetséges, de itt az exkluzív Ferrari dolgot kell megfizetni!
-
TXT
őstag
Mennyit gondoltál érte? Gari van még rá? Állapota? Hibája? (karc is, ha van)
Tartozékai? -
Doshee
csendes tag
Hali!
Van egy eladó Acer Ferrari 3000 laptopom!
Rövid jellemzés:
-amd 2500+ k7
-512ddr
-60gb
-ati radeon mobility 9200 128mb ddr
-4x +/- dvd rw
-wifi 802.11g
-bluetooth
-IEEE1394
-4x usb 2.0
- meg a szokásos noti cuccok(infra, lpt, vga, s-video, pcmcia....
én nem vagyok nagy gémer, de a san andreas tökéletesen futott rajta ( ez az egy jjáték amivel játszottam rajta)
érdekel? Mivel exkluzív széria, ezt meg kell fizetni! Egy éves, kitűnő állapotban van. Csak igényeseknek!!! -
TXT
őstag
komoly notit keresek!!!
-
TXT
őstag
CLEVO M575A
ilyet vagy hasonlót tud valaki? -
TXT
őstag
Ilyet szeretnék pl:
CLEVO M575A
Bővebben: link
Tud valaki olcsóbban ilyet???? Nagykeráron pl? -
TXT
őstag
Komoly gépet keresnék, ami játékra is alkalmas (kompromisszumok nélkül lehetőleg)
-
^Bundi^
őstag
jahh..és most nézem sajna felment az ára
múlt hónapban még annyi volt most sajna
Pentium M 1.86 (Sonoma), 15'' SXGA+, 128MB ATI X700, 512MB, 80GB, Dual DVD-RW, cardreader, Linux
314 500 -
^Bundi^
őstag
mert a clevo az hatalmas márka.;)
de amúgy nemtök8 mi a márka?..úgysem asus proci meg asus ramok vannak benne.;) -
Speed
addikt
Szerintem ezt a clevo vonalat inkább nem kéne eröltetni
-
TXT
őstag
vagy ilyet tud valaki olcsóbban 310K-nál?
CLEVO M40AE Pro 01
Bővebben: link -
TXT
őstag
CLEVO M560A 01
Ilyet tud valaki 310K-nál olcsóbban? Ennyiért tudok én.
Bővebben: link -
Speed
addikt
Bővebben: link
Itt nézd meg az utolsó hsz-t bammeg -
TXT
őstag
Főleg játék céljára keresek notebookot. Használt gépet vagy újat, szinte mindegy, De CSAK HIBÁTLAN ÉS GARANCIÁLIS gép érdekel!
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pajac: tpm.msc
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged