- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
Speed
addikt
Acer 5024 Wlmi notim lesz(kicsi bővítéssel) és nem akarok nagyot mert úgy is kell mellé egy asztali szörnyeteg mert tudom hogy a noti semmikép nem helyetesítheti a nagy desktopot főleg meg nem nekem aki álandóan gémelek és lanra járok! Elhiszem hogy van de az még asztali configba se olcsó nem még notiba
-
Doshee
csendes tag
egy éve és kb másfél honapja vettem, a gari egy éves volt. Karcmentes állapotban van, az A és az E valamint az S és L betűk vannak kicsit lekopva. Új gép vásárlása miatt adom el. 512 000ért vettem, 230-at kérek érte. Minimális alku lehetséges, de itt az exkluzív Ferrari dolgot kell megfizetni!
-
Doshee
csendes tag
Hali!
Van egy eladó Acer Ferrari 3000 laptopom!
Rövid jellemzés:
-amd 2500+ k7
-512ddr
-60gb
-ati radeon mobility 9200 128mb ddr
-4x +/- dvd rw
-wifi 802.11g
-bluetooth
-IEEE1394
-4x usb 2.0
- meg a szokásos noti cuccok(infra, lpt, vga, s-video, pcmcia....
én nem vagyok nagy gémer, de a san andreas tökéletesen futott rajta ( ez az egy jjáték amivel játszottam rajta)
érdekel? Mivel exkluzív széria, ezt meg kell fizetni! Egy éves, kitűnő állapotban van. Csak igényeseknek!!!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged