- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Thunderzolee #11592 üzenetére
nem is keveset.
ez amúgy mindig így van, bevállalom a rokonság/ismerős gépét rendbetételre/fejlesztésre/javításra, minden szép és jó, összerakom, bekapcs és nem megy.
és mindig valami kis hülye hiba van, csak ez olyankor a szar ha épp 5-en állnak körülöttem várva a csodára és semmi nem történik.
és persze én vagyok a hozzá nem értő, nyilván én hülye meg ingyen megcsinálom, csak az alkatrészt kell fizetni. a végén mindig megoldom, de akkor is szar érzés ha ilyen van. -
Djuree
félisten
hali!
srácok!
párom laptopját szétszedtem kicsit, újrapasztáztam, kitakarítottam. összeraktam és nem kapcsol be a kijelző, a laptop pedig megy. ilyenkor mi van? mindent úgyanúgy raktam vissza.
volt a gpu? körül valami átlátszó ragasztó, cellux szerűség, nem magán a magon hanem körülötte a kis alkatrészeken a zöld nyákon, négyzet alakban, a magnak kivágva középen egy lyuk. ezt leszedtem mert tiszta por volt, meg mondom minek az. az mire való? lehet az a baj hogy leszedtem? megint szétszedtem, szalagkábelek mindenhol rajta. nem tudom mi lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest