- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarGame
csendes tag
válasz
Solfrutta #13555 üzenetére
Igen,mondasz valamit.Az i7et csak kiváncsiságból linkeltem hogy az a határ.8gb ddr3 és a B950 persze egy 5400-assal semmit nem ér.Vinyó repülni fog,viszont a procit gyengének találom.nem is tudom miért.Kiakadni még nem akadt,viszont a vinyó pörgött már 100on,ez gondolom a friss win10 miatt van.Olcsóból szeretném megúszni úgyhogy nekem is elég lehet i3 és i5 társai.
-
WarGame
csendes tag
válasz
Thunderzolee #13547 üzenetére
Ezt találtam hardveren:
http://www.cpu-world.com/sspec/SR/SR03F.html
Akkor ezzel sem lenne bajom?Ez a socket g1-g2 zavar mert ez g2-es az enyém g1.Ez igazából jelent valamit?
-
WarGame
csendes tag
válasz
WarGame #13548 üzenetére
Ezt találtam a hardveren.
http://www.cpu-world.com/sspec/SR/SR03F.html
Akkor ezzel sem lenne bajom?Ez a socket g1-g2 zavar mert ez g2-es az enyém g1.Ez igazából jelent valamit?
-
WarGame
csendes tag
válasz
Thunderzolee #13547 üzenetére
Nagyon szépen köszöntem,meg is találtam
-
WarGame
csendes tag
Sziasztok!
Van egy B950 procim laptopban és azt szeretném cserélni.Meg tudjátok nekem mondani melyik i szériás processzorral tudnám helyettesiteni ugy hogy megfelelően működjön?
PGA998 a foglalat.
A válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest