- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
marslakócska
csendes tag
válasz
Dell XPS #6819 üzenetére
Többször és jól átrágva magam a témán már kezdem érteni a feladatot. De hát mint tudjuk: puding próbája az evés, ezért majd a gyakorlat megmutatja hogy sikerült-e magamba préselnem eme tudáshalmazt. Először vennem kell egy 1gb-os ddr2 667mhz órajelű notebook ramot aztán majd értesítelek a fejleményekről illetve kérdezek ha nem tiszta valami persze ha nem fárasztalak vele nagyon
Egyébként a memóriákon mi az a SO DIMM és ehhez hasonló felirat?
Tisztelettel: marslakócska
-
-
marslakócska
csendes tag
válasz
Dell XPS #6814 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget
Meg még egy kérdés: a linkelt oldalon nem találtam arra utalást hogy a bővítésre szánt ramnak is 667mhz-nek kell lennie, ezzel harmonizálva az integrált párjával? Csak mert állítólag azonosnak kell lennie mhz-knek. Nos volt olyan notebookom annó amibe két különböző ram volt, egy 512mb/233mhz és egy 512mb/400mhz.
Hosszú ideig azt hittem azért látja az xp csak az egyiket mert a másik rossz de véletlenül jöttem rá hogy nem. Ugyanis puszta kiváncsiságból feltelepítettem rá a win7-et és csak úgy pislogtam hogy 1gb ram van benne. Érdekes...Tisztelettel: marslakócska
-
marslakócska
csendes tag
válasz
Tauren45 #6812 üzenetére
Sziasztok!
Van egy MSI Wind U100-am amiben van egy 1gb ddr2/667mhz ram integrálva. Elvileg úgy tudom lehet még tovább bővíteni, itt a prohardver tesztben is írnak valami ilyesmit de homályosan. Egyesek azt mondják hogy lehet bővíteni mások meg állítólag próbálták és nem lehet, míg egyesek azt mondják lehet de csak szervízben cserélhető 2gb-ra vagy tehető bele +1 giga. Most akkor végülis melyik tábornak lehet hinni? Vagy inkább keressem fel a legközelebbi márkaképviseletet és tőlük kérdezzem meg, mert ezzel jobban járok?
Lécci segítsetek!
Előre is kösziTisztelettel: marslakócska
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged