- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
mynames
senior tag
válasz
Thunderzolee #3351 üzenetére
köszönöm a kimerítő válaszokat
Üdv: mynames
-
mynames
senior tag
válasz
xcbiker #3348 üzenetére
Kösz a gyors választ!
1. VGA
nem tudom...ahhoz, h rájöjjek, hogy cserélhető-e a vga szét kellene szednem?
2. DVD
device manager és sisoft sandra is SCSI-nak írja...ha szétszedem akkor gondolom meglátom majd, bár SCSI csatit sosem láttam, de patát és satát már igen, mármint azt is desktopban, de gondolom az ugyanaz notiban is.
Alább van egy Sandra kivonat, utolsó sor a DVD-é, és talán avatott szemnek kiderül, h cserélhető a vidkari...
SiSoftware SandraSystem
System : Micro-Star International EX610
Video System
Adapter : ATI Mobility Radeon HD 2400 (SM4.0, 128MB DDR3, PCIe 1.00 x16)
Storage Devices
WDC WD1600BEVS-22RST0 (160GB, SATA150, 2.5", 5400rpm, NCQ, 8MB Cache) : 149GB (C
MP0111U QPQ381S (SCSI, DVD+-R-DL, CD-R) : N/A (E -
mynames
senior tag
Sziaztok!
MSI EX610X gépemben HD2400 GPU van, lehet-e és ha igen milyen magasságig uprgradelni?
(meghalt a DVD író MP111U QPQ381S SCSIis ebben a cuccban és sehol semmi a neten, hogy ezt mivel tudnám helyettesíteni, azon meg teljesen lehidaltam, hogy SCSI iró...én azt hittem, h már csak a PATA ÉS SATA írók vannak...2 éves lesz a gép. Valakinek vmi ötlet? Bocs az offért
)
köszi a válaszokat,
mynames
Új hozzászólás Aktív témák
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest