Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Acer aspire 3, most lesz 5. éves, és kb azt jelenti, hogy a space lenyomásának hallhatóan más a hangja, érezhetően más a lenyomódása, és ha a szélén nyomom, nem a közepén, akkor néha nem érzékel. Mondjuk 5 esetből 1x. Szóval pont középen nyomom, és így okés.
Tekintettel az időre, nem állítom, hogy direkt vacak lenne a laptop, vagy olyasmi. Nem különösebben értem a felhangot a válaszodban. A kérdés arra vonatkozott, hogy valamelyik brand esetleg véletlenül kirívóan jó billentyűzetet használna a laptopjaihoz. Egy kérdést megért.
Aztán ami reményeimmel ellentétben valószínűbb, hogy 5 évvel ezelőtt még normálisabbak voltak a billentyűzetek, a mai laptopok már ennyit sem bírnak. És akkor még merem külön megkérdezni

Ha az lenne a szitu, akad egy másik kérdésem billentyűzet cseréről. Ezt az Acer-t alulról fölfelé teljesen kell kibelezni key cseréhez. Létezik olyan brand, amit nem? Halom sok kényes csatlakozó az alaplapon - ilyesmit szerelni nem az én kézügyességemnek való. (Ez a kérdés már nem ehhez a laptophoz, hanem a következőhöz.)
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Van olyan megfigyelés laptopokról, hogy valamelyik brand billentyűzeteinek strapabíróbbak lennének a gombjai? Gondolok itt főleg a space billentyűre, amit én pld minden egyes laptopon ronggyá használok (temérdek sok szöveg szerkesztés).
Bármilyen észrevételt előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő