Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
barisj
aktív tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Félre értesz,látom,hogy vágja a témát,de én a billentyűzet javíttatás,szörp beleömlést kérdeztem,hogy ért e hozzá,de igazad van,nem így kellett volna fogalmaznom sry
. Mi az a KBC? A billentyű csatlakozója,és az alatta lévú fólia nem sérült.Így kizártnak tartom az alaplapi vezérlő meghibásodását. -
barisj
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Azt hittem.azért kérdezet,mert értesz hozzá
A szétszereléssel nincs baj,nem ragadnak a gombok,csak egyszerűen nincs jel. 6-7gomb nem reagál,de a többi igen. Az lenne a kérdésem,hogy javíttatható-e ez a jelenség. -
barisj
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi szépen!

Az előző tulaj (öcsém) beleöntötte a málnaszörpöt
és kb 6-7 gombot nem érzékel. Ezt lehet javíttatni,vagy mindenképp cserélni kell? -
barisj
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Még nem álltam neki a szétszerelésnek. Előbb megkéne győződnöm,hogy jó lesz-e. Videók alapján jónak tűnik.
-
barisj
aktív tag
Sziasztok,
Dell Inspiron Mini 1012 netbookomból át szeretném ültetni a kijelzőt egy Acer Aspire One Happy2 N57DQ-ba. Kell valami speciális segédeszköz a műtéthez? A kijelzőméret elvileg egyezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Mi az a KBC? A billentyű csatlakozója,és az alatta lévú fólia nem sérült.Így kizártnak tartom az alaplapi vezérlő meghibásodását.
A szétszereléssel nincs baj,nem ragadnak a gombok,csak egyszerűen nincs jel. 6-7gomb nem reagál,de a többi igen. Az lenne a kérdésem,hogy javíttatható-e ez a jelenség.
és kb 6-7 gombot nem érzékel. Ezt lehet javíttatni,vagy mindenképp cserélni kell?
Pyttawrx