- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Második bétánál jár a One UI 8
- Magisk
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Miért ne értene hozzá? Az ilyet leginkább látni kell, és ellenőrizni külső billentyűzetről is.
Vezetősávokkal tarkított fóliaréteg van alatta, ami előszeretettel tűnik el pl.: szénsav vagy más, nem semleges kémhatású alkoholos-cukros vegyületek hatására. Ahogy látom ez már megtörtént, de ellenőrizd le a fentiek alapján, mert lehet még KBC probléma is, amikor az új billentyűzet sem fog segíteni. Ez alaplapi vezérlő hiba, szerencsére csak ritkább, és súlyosabb esetekben fordul elő.
-
Nem tudom, ennyire nem szoktam belemélyedni a billentyűzetekbe, Youtubeon vannak videok arról, hogy lehet a különféle gyártók különböző billentyűit szétszedni, keres rá, talán a tiédről is van nagyfelbontású, ismertető video.
Mondjuk ha még nem szedted ki a gépből, akkor rajta, és aztán mosd le alaposan a ragacsot róla, bár szerintem ha a gombokat nem szeded ki, akkor nem lehet hozzáférni. -
Valaki ugyanezt kérdezte, neki válaszoltam ezt:
http://itcafe.hu/tema/notebook_laptop_alkatreszek_csereje/hsz_9008-9008.htmlKiegészíteném azzal, h billentyűzetet is kereshetsz ott.
Mi a baja a billentyűknek?
-
bbalazs_
csendes tag
Sokmindennek stimmelnie kell, elsőként a méretnek, a felbontásnak, aztán a csatlakozó pinek számának.
De a legfőbb baj általában mechanikai.
- elér-e a csatlakozóig a szalagkábel és/vagy megfelelő-e a szöge?
- elér-e az inverter-csatlakozóig a fénycső nagyfesz vezetéke/led háttérvili kábele?
- a kijelző fémkeretén megfelelő helyen vannak-e a furatok a sínhez rögzítéshez? -
Azt kell még ellenőrizned, h melyik hány pines csatlakozójú?
Remélhetőleg egyformák.Youtubeon többnyire vannak videok, hogy kell szétszerelni a gépeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest