- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee #13488 üzenetére
Akkor még gazdag voltam,és hülye...(na jó,csak hülye)
Ha jól emlékszem olyan 70k körül vettem,és ez volt az a motyó: Crucial_CT525MX300SSD1 (525Gb)
(Samu 850 EVO-t akartam,de ez jobb alternatívának tűnt)Viszont megfogadom a tanácsod,lehet,hogy kisebbel próbálkozom,nehogy pofára essek,mivel a legtöbb hirdető nem ad garit kompatibilitási problémára,az i5 meg valószínűleg tuti lenne,hisz' kiadták ilyen konfiggal is.
(csak a lehetőségekhez képest maximalista vagyok,még akkor is,ha teljesen értelmetlen dolgokba ölök pénzt...
)
Szívesen megosztom veled majd a tapasztalataimat az üggyel kapcsolatban,ha érdekel a vége.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee #13483 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm minden segítséged, még filőzok akkor, hogy melyik legyen, az i7 most olyan 16-20k körül mozog, tipus és eladó függvényében... (jó duma, "van pénz lóvéra"...
)
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee #13478 üzenetére
Hálás köszönet!
Rendben, akkor a 4 mag kilőve. Érdembeli változást hozhat akkor egy i7 3540m,vagy egy 3520m?
Nem olyan vészes az áruk már, így ezekben gondolkozom leginkább, ha cserélek.
A gyári HDD van még benne, illetve egy 500Gb SSD-t kapott 1 éve.
Köszi!
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee #13476 üzenetére
Ó,bocsánat!
A gép tipusa ez,remélem erre gondoltál...
(illetve még egy olyan kérdés,hogy esetleg 4 magos procit is be lehet illeszteni a helyére? (i7 3612QM,illetve i7 3632QM))
Köszi!
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee #13474 üzenetére
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Egy Asus laptopom van,amiben egy i3 3120m 2.5GHz van. Létezik alternatíva ennek a procinak a cseréjére,illetve van e értelme egyáltalán?Már nem egy mai csirke,de egy gt 740m van mellette,és ezt a gépet szerelték izmosabb procival is,ezért gondoltam,hogy esetleg cserléhető lehet talán...
Válaszokat,véleményeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Motoros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest