Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
Sziasztok !
Egy döntési helyzetben vagyok, HP ZBOOK 15 G1 típusú használt gépben kellene megoldani a tárolóhely kérdését.
2 opció van, nem tudok dönteni.
Sok adat nincs a gépen, de azok "értékesek". Csak egy kialakított HDD hely van benne.
(Nekem jó a Dell gépemben van 3, könnyű volt dönteni mit-hova)
1. Gyári helyre Samsung 860 PRO 256GB SSD, felosztva 2 egyenlő partícióra. A korábbi gép (amit ez levált) azon kb 120 GB a teljes foglalt mennyiség rendszerrel együtt. Ez elvileg egy nagyon tartós SSD.
2. Gyári helyre Samsung 860 PRO 256GB SSD
Optikai meghajtó helyére HDD keret bele egy SEAGATE BARRACUDA 500GB v. 1TB merevlemez.
Itt nem tudom, hogy van-e sebesség korlátozás az optikai meghajtónak kialakított SSD csatolón.Szerintetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest