- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
válasz
SzuromiLajos #1411 üzenetére
Sajnos úgy hallottam hogy mivel 960-as chipset van benne és nem a rendes 965-ös ezért nem megy benne a dualcore.
-
gorlin
őstag
válasz
LALA_kiraly #1400 üzenetére
köszönöm,szerintem csak körülötte van.
Nem tudja valaki hogy Acer 5315-ben Notebook hardware Controlnál hogy lehet az ACPI beállításokat előhívni,mivel azt írja az ACPI még nincs installálvakerestem de sehol sem találtam.
Köszönettel:Gorlin
-
gorlin
őstag
válasz
LALA_kiraly #1397 üzenetére
Szia
nézd meg a képet amit linkeltem,szerintem teljesen
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
Szétszedtem egy Acer 5315-öst és a chipseten van egy fólia.Azt szeretném megkérdezni hogy ez normális,vagy véletlenül rajta hagyták.
[link]
Köszönettel:Gorlin -
gorlin
őstag
Most akkor valaki megmondja hol lehet ilyen processzort kapni? Az a lényeg hogy ne melegedjen.Kicserélni nem akarom,mert ezt 99-ért vettem és ha én veszem meg a procit jobban járok
-
gorlin
őstag
válasz
suszitibi #1200 üzenetére
Szia megkérdezhetem hol vetted,és mennyiért a processzort.
Nekem az a bajom hogy vettem egy Acer 5315ös és bár halk de azért pörög rendesen a ventillátor,ha internetezek akkor is.
Viszont csak internetezni szeretnék,nem akarok játszani.
Arra gondoltam veszek bele egy T2350-et hogy le tudjam venni a feszültséget és 900Mhz körül tudjam járatni,mivel nekem bőven elég.
Nem tudom mennyire jó ötlet illetve mit javasoltok egy 960-as laphoz milyen processzort vegyek amivel a leghalkabb eredmény tudom elérni.A választ előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest