- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrelli86
aktív tag
válasz
turbokappa #12185 üzenetére
kipróbáltam az imént másik notiban, de ugyanez a jelenség..
-
petrelli86
aktív tag
válasz
turbokappa #12183 üzenetére
voltak g500-ak i7-es procival gyárilag, de nem biztos hogy pont ezzel a modellel..
a cpu itt lett vásárolva egyik fórumtársunktól, lehetséges hogy a cpu hibája? -
petrelli86
aktív tag
válasz
turbokappa #12181 üzenetére
ledek felvillannak, cpu hűtő beindul, de kép nincs csak ha visszateszem a pentium procit
-
válasz
turbokappa #12171 üzenetére
Akkor neked most végülis megjavult, és viszi az i5-öt?
Nem nagyon tudtam hozzászólni ahhoz amit írtál. Mármint, h "elromlott" a gép, meg szerviz, meg vissza szervizből, és végül te hoztad helyre? Nem nagyon értettem ezt a hibát. :/
-
szucstom
őstag
válasz
turbokappa #12164 üzenetére
Hát, szinte sejtettem. Gondoltam azért egy próbát megér, hátha cserélhető bennea dedikált kártya.... Akkor marad ennek az elpasszolása és új vas beszerzése.
-
turbokappa
senior tag
válasz
turbokappa #12147 üzenetére
Megcsináltam,de semmi.
A cpu-z annyit ír ki,hogy 2.5 ghz,és a szorzó 8-32 ,azonban folyamatosan 25-ön van. -
dugo_
veterán
válasz
turbokappa #12144 üzenetére
Exit fül, Load default settings.
-
dugo_
veterán
válasz
turbokappa #12141 üzenetére
Hát oda annyi van beírva megoldásnak, hogy a bios alaphelyzetbe állítása megoldotta a problémát. Próbáld meg.
-
válasz
turbokappa #12134 üzenetére
CPU-Z nem mutatja?
Az az éppen aktuális valós órajelet mutatja általában. -
válasz
turbokappa #12128 üzenetére
Tegyél fel egy CPU-Z-t.
Azzal ki lehet olvasni a chipsetet.
De úgy emlékszek, ha B9százas Pentium van benne, akkor HM65-ös a chipset, és akkor csak Sandy Bridge processzorokat fog kezelni (kettessel kezdődő a számozása).A foglalat valóban ugyanaz a 3ezerrel kezdődőeknek is, de azok az Ivy Bridge-hez tartoznak HM75-ös chipset kell hozzá.
-
válasz
turbokappa #12123 üzenetére
Sokat.
A játékosban észre fogod venni.
A netezősben elég lett volna az i3 is, bár az i5-ösöknek magasabb az órajele.
Viszont a netezőshöz SSD, vagy 7200RPM-es egy tányéros merevlemez is hoz még érdemben változást. (Természetesen a játékoshoz is, de több FPS nem lesz egy gyorsabb háttértártól, max a pályabetöltési idő rövidül le.)És hát igen, játékokhoz ez a VGA kevés, még ha sokkal erősebb lenne, az is kevés lenne, meg ha elavul, akkor nem cserélhető. Játszani érdemesebb egy asztali gépet használni, az könnyebben fejleszthető.
-
válasz
turbokappa #12116 üzenetére
Videokártya nem cserélhető.
https://www.youtube.com/watch?v=F1oXKrlxTJcA processzorok elvileg mennek majd benne, és megy a turbo is, de ha nem, akkor nem tudom mit lehet tenni, h menjen.
Laptopon a legfrissebb BIOS legyen fent,de ha a Lenovo nem akarja, h menjen a turbo, akkor ha fejreállunk, se fog menni.
BIOS-ba hiába mész majd bele, nem nagyon lehet a laptopok BIOS-ában állítgatni bármit is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Airsoft
- Megújult a PROHARDVER!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest