Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Szerintem BIOSban a boot sorrend a hibás. Valszeg az első az optikai meghajtó, ha az nincs akkor hdd. Ugye általaban nincs benne a Win dvd, szóval ugrik hdd-re de milyen,or észlel egy üres meghajtót, és ott ragad. Szóval az állítsd át.
De, jobban jársz ha a hdd helyére teszed az ssd-t, pendrivera egy rendszerindító (simán Media Creation Tool, semmi komoly), friss win az ssd-re, az optikai helyére a hdd. És így nem vesztesz semmi adatot. Ráadasul a lényeg, hogy a rendszer, és a telepített programok legyenek az ssd-n, attól lesz gyors és pattogós a rendszer! Ugyanezen mentem át én is nemrég, hála az itteni segítségnek! -
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- HP Alkatrészek eladók!
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest