Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ilyenkor egyébként az a legbiztosabb, ha leszeded a gép alját, és megnézed, ott van-e a csatlakozó a második merevlemez helyénél. Ebben a topicban már volt szó róla, itt egy kép is a NH532-ről:
Sajnos láttam már olyan 17"-os notit, ahol ugyan két merevlemeznek megvolt a helye, de Sata aljzat csak az egyiknél volt. Nem tudom mit gondolt a gyártó, lehet külön kellett volna hozzá rendelni.. Asszem Toshiba gép volt egyébként. :/
-
Balázs1986
őstag
Akkor elnézést, nem láttam a gép adatlapján ezt az infót. Ebben az esetben tényleg nem kell semmi, nem szóltam
PAtr0n: Szoktak notebook-ba nagyobb felbontású kijelzőt tenni. Ha a csatlakozó megegyezik, elvileg meg tudod oldani. De ne csak felbontást nézz, keress rá a típusra, hátha írnak valamit róla. Ha véletlenül kiderül, hogy vacak a színe, vagy a betekintési szög nullával egyenlő, rosszabbul jársz, mint ha az eredetivel megegyezőt vennél. Vagy olyat csinálhatsz, hogy megnézed, hányat adott már el ebből a kijelzőből az eladó, majd az értékelésénél rákeresel a termék nevére. Türelemjáték mire meglesz, de megéri elolvasni, mit írtak az előző vevők. Ha nincs szerencséd, akkor privátként jelölte meg és nem látod a termék nevét az értékelésnél.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged