- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fotók, videók mobillal
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ilyenkor egyébként az a legbiztosabb, ha leszeded a gép alját, és megnézed, ott van-e a csatlakozó a második merevlemez helyénél. Ebben a topicban már volt szó róla, itt egy kép is a NH532-ről:
Sajnos láttam már olyan 17"-os notit, ahol ugyan két merevlemeznek megvolt a helye, de Sata aljzat csak az egyiknél volt. Nem tudom mit gondolt a gyártó, lehet külön kellett volna hozzá rendelni.. Asszem Toshiba gép volt egyébként. :/
-
Balázs1986
őstag
Akkor elnézést, nem láttam a gép adatlapján ezt az infót. Ebben az esetben tényleg nem kell semmi, nem szóltam
PAtr0n: Szoktak notebook-ba nagyobb felbontású kijelzőt tenni. Ha a csatlakozó megegyezik, elvileg meg tudod oldani. De ne csak felbontást nézz, keress rá a típusra, hátha írnak valamit róla. Ha véletlenül kiderül, hogy vacak a színe, vagy a betekintési szög nullával egyenlő, rosszabbul jársz, mint ha az eredetivel megegyezőt vennél. Vagy olyat csinálhatsz, hogy megnézed, hányat adott már el ebből a kijelzőből az eladó, majd az értékelésénél rákeresel a termék nevére. Türelemjáték mire meglesz, de megéri elolvasni, mit írtak az előző vevők. Ha nincs szerencséd, akkor privátként jelölte meg és nem látod a termék nevét az értékelésnél.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged