- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpetar
tag
Egyszerű SATA-s merevlemez megy bele.
A linkelt topic-ban nézd meg az összefoglalót.
Milyen winchestert vegyek?
Ha nagyon nem kell az ODD, akkor javasolnék rendszer alá egy SSD-t, továbbá a merevlemezt egy HDD caddy-be belepakolni az ODD helyére. -
djpetar
tag
-
-
Ezeket a processzorokat fogadja:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PA legmagasabb órajelű a már linkelt T9900, de őszintén szólva én nem nyúlnék ahhoz a konfighoz, eléggé fullos kialakítása van már most is.
Ha 2×2GB ram van benne, akkor pl. nem árt ha tudod, h DDR2-es 4GB-os modulok egyáltalán nincsenek olyan ársávban, h megérje a 2×2GB-ot 2×4GB-ra cserélni. Nem véletlen, h DDR2-ből 4GB az a mennyiség, amit tenni szoktak ezekbe a gépekbe.A processzort esetleg "P" betűvel kezdődőre lenne érdemes kicserélni, a "P" betűseknek kábé 1/3-al kevesebb a hőtermelésük, ami igen jótékonyan hat a gép hűtésére (kevesebbet kell dolgoznia), de teljesítményük megegyezik a T szériás processzorokkal.
Ettől függetlenül a benne levő T9400 már nyugodtan nevezhető a Core 2 Duo mobil szekcióján belül az egyik csúcsprocesszornak; még ha találsz is hozzá T9900-at, max arra jó, h elkölts rá pártízezret, de ha ennyi pénzt szánnál rá, akkor már bőven megérné pár generációval frissebb konfig beszerzése is, mint ennek a tuningolgatása. Ez a gép így már pont tökéletes.Az egyetlen amit cserélnék én abban a gépben, az a merevlemez.
Ami a mostani teljesítményt visszafogja, az az 5400RPM-es merevlemez. leginkább egy SSD kellene bele, de ha az túl drága, akkor egy 7200RPM-es merevlemez is megteszi (lehetőleg egytányéros).Videokártya MXM II-es, itt tudsz hozzá másikat keresni.
De én se vennék ebbe pártízezerért másikat, mivel szerintem akármilyet veszel bele, MXM II-esek közül már csak olyanok vannak, amik gyakorlatilag elavultnak tekinthetők.
Én is eGPU-t használok/használtam, inkább abba az irányba gondolkodj, ha notebookal akarsz játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- OLED monitor topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Ingatlanos topic!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged